Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért hangosítják fel a...

Miért hangosítják fel a buliban a zenét éjfél után?

Figyelt kérdés

Itt van mellettem egy sz*ros szórakozóhely és múlt héten is már úgy felhangosították a zenét pont 2 óra környékén, hogy minden dobogott a lakásban!!!!!!!!nem csak a padló,de még a kanapé,asztal,szék,ágy is...minden!!!

Mi értelme van ennek??Pont éjszaka-hajnalban nem hagyják az embereket aludni!!!Minek hangosítani??? Nem hiszem el,hogy anélkül nem hallják a zenét...hülyék

2010. dec. 19. 00:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyilván akkor indul be a buli... Tegyél bejelentést/feljelentést.
2010. dec. 19. 00:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Én most költöztem ide...Nem tudom,hogy a többi lakó hogyan bírta ki eddig???Azok vajon tettek-e feljelentést??

Lényegében ha itt mennek sötét ügyletek is,akkor mit tud tenni a rendőrség a maffiózókkal?? Én még nem csináltam ilyen feljelentés dolgot,mi a tapasztalat ilyenkor??

2010. dec. 19. 00:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez a pszichológiai hadviselés egy formája.

A nagy hangerővel megakadályozzák a beszélgetést, ekkor az emberek unatkozni kezdenek és hazamennek. Kevesebb embert kell 4-kor kidobni. Ez amúgy komolyan így van.

2010. dec. 19. 02:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezt jó tudni.Részemről megoldanám,hogy mindenki az utcán végezze,ki se nyitnám ezt a sz*r helyet.Komolyan...Hallani még azt is,hogy a szomszéd se tud aludni...meg fentről is hallom,hogy kinek kell altatót szedni,hogy ezt bírja...Szemetek,hogy így kicsinálják az itt lakókat....
2010. dec. 19. 04:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!