Nem tudok mit venni se anyukámnak se apukámnak se a bátyámnak 19/F de sajnos pénzem sincs soknincs ötletetek mit tegyek? 13/L
Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 22:27
1/3 Réti bubuzér válasza:
Mikor fogjátok már fel, hogy a Karácsony NEM arról szól, hogy ki tud drágább dolgot VENNI?
2/3 anonim válasza:
pontosan!figyi.én se veszek semmit,énekelek mindenkinek,és festek.ez sokkal szebb ajándék:)
3/3 anonim válasza:
Nekem sincs most pénzem egyáltalán, pedig megfogadtam, hogy mostanra veszek kedves ajándékokat. Mert tavaly nem tudtam semmit. De pont úgy jött ki a lépés, hogy nincs egy forintom sem.
Rengeteg kérdés van akár az oldalon is, vagy te is kiírhatsz újat, hogy milyen ajándékot adj szeretteidnek. Nekem pl. javasolták anno az origamit. Hajtogatni lehet papírból dolgokat.
Másrészről szerintem nem is várják el tőled, hogy bármit is adj nekik. Úgy értem, te még gyerek vagy. :) Mondd, hogy boldog karácsonyt és öleld meg őket egyenként, adj nekik puszit is. Különben ha nem örülnek neki és számon kérik, hogy hol az ajándékuk akkor már régen rossz, nem is érdemelnek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!