Milyen karácsonyi ajándék való apukámnak, anyukámnak, papámnak, nővéremnek?
apa:46éves,szereti a zenét(leginkább Presser,Hobo,Ghymes stb.de elég sok,sőt szinte az összes albuma megvan)szeret a természetbe lenni és vallásos,keresztények vagyunk.
anya:40éves,ő is kedveli a zenét,de inkább a relaxáló,megnyugtató zenét.szereti a vallásos kis meglepetéseket(pl.:szentkártya,gyertya stb.de már tele van ilyenekkel a lakás).
mővérem:18éves,szereti a zenét.de inkább a rock-ot(red hot chili peppers,guns\'n roses),és imádja az ékszereket(csinos fülbevalókat,nyakláncokat,gyűrűket stb.)
papám:75év körül van(bocs nem tom hirtelen h pontosan mennyi)bárminek örül szinte,de kifogytam az ötletekből:S
amugy 14éves vagyok,ha lehet ne túl drága ajándékokat írjatok,mert nincs sok pénzem...köszi:)
Második válaszoló vagyok.
Lehet venni fotóüzletekben, de ott drágábbak. Nagyobb hipermarketekben (pl.:Tesco, Interspar) is vannak nagyon szép albumok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!