Mit értél el az életedben?
Örülök hogy azért szép és jó dolgokat is hallok(olvasok) :)
Lehet én vagyok túl nagyra tőrö?!
További jókat kivánok mindenkinek a csüggedöknek meg kitartás!
valaki írta,hogy az ismerősei az iwiwen tele külföldi nyaralásos képekkel,vezető beosztással.érdekes,ugyanez van nálam is,az ismerőseim 95 %-a feszít ilyen-olyan egzotikus helyeken(csak ilyeneket raknak fel,miért is ne :)és szívemből mondom,nem irigységből,hisz ha nagyon akarnám én is megtehetném hogy felrakom,de nem az a lényeg..hanem az arc,(AMI SOKSZOR NEM IS LÁTSZIK)nem a háttér,alul a felirattal,hogy épp hol járt az illető :D
többségnek azt gondolom ez a célja az életben,hogy minél több helyre eljutni,karriert építeni,és majd 40.után felmerülhet a család gondolata.lehet hogy ők gondolják jól,csak én vagyok ilyen korai "leülős"? :))
Az utolsó válasz tetszett a legjobban :) Miért van az, hogy akárkit megkérdeznek arról, hogy mit ért el az életében, rögtön az anyagiakra,és a presztizsre gondol?
Hogy én "mit értem el"? Szerető családom, és barátaim vannak, egyre többet és többet ismerek meg a világból, vannak álmaim, vágyaim, tapasztalataim, és persze a tudat, hogy mennyi minden áll még előttem. :)
Lehet nem vagyok gazdag, nincsenek stabil alapjaim, de megadatott nekem az a kincs, amit életnek nevezünk, és én ennek élvezem ki minden percét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!