Mit értél el az életedben?
Még egy kérdés!
Elégedett vagy az életeddel?
Légyszi irjátok oda hogy hány évesek vagytok és a nemeteket!
Ja!Igen tudom hülye kérdés!De elfér a többi buta kérdés között remélem!:)
Közalkalmazottként dolgozom ebben az alulfizetett magyar társadalomban-tisztelet a kivételnek.
Egészében véve elégedett vagyok,mert ha nem lennék,akkor biztos tennék ellene,lehet ki kellett volna próbálnom a külföldi melókat,de már családot alapítottam,így nehezebb-szerintem már ez így is marad.
Egy üzletet szeretnék még nyitni valamikor,remélem ez reális cél-hisz megelégednék egy kisebb bolttal és elég lenne nyugdíjas koromig,addig pedig bőven van időm.
Nem nem muszály!:)Hisz mindenkinek más az életcélja!Valaki megelégszik két gyerekkel meg egy házzal meg egy olyan anyagi hátérrel hogy hónap végén is legyen valami az asztalon!
Valakinek meg nagyra töröbb vágyai vannak külföldi nyaralások luxus lakás autó stb.
Igazából a kérdés abból jutott eszembe hogy néztem a volt osztálytársaim képeit adatlapjait!Mindegyiknek szó szerint mindegyiknek esküvöi képek,külföldi nyaralásokról képek vannak fennt meg a foglalkozásnál ilyen vezetö olyan tulaj stb.
Mik is az én vágyaim?Vagyis mik voltak még pár éve?
Két egészséges gyermek,szeretö férj biztos anyagi háttér,utazgatások legalább évente egyszer kétszer(Nem külföldre feltétlen)Jó melóhely amit elsösorban kereskedelemben képzeltem el!Meg még egy álmom volt amit szinte csak magamban mertem álmodni egy saját bolt!
Erre mim van?:(
VAN KÉT GYÖNYÖRÜ LÁNYOM AKIKET IMÁDOK!!!!!!Férj???Áááá!Esze ágában se volt soha elvenni de még szeretni se szeret csak vagyunk egymás mellett vagyis én mellette Ö meg franc tudja ki mellett!Biztos anyagi háttér?Örülök ha hónap végén is tudok mit rakni az asztalra!Jó melóhely?Lejár a gyesem két év múlva szinte 100% hogy gyárba fogok tudni csak elhelyezkedni pedig meg van a kereskedelmim,Saját boltról meg nem is álmodozom már!
Szóval ez van!
Petra
Azért örülök hogy sok mindenki elégedett az életével!:)
Pedig pont ma gondoltam arra ahogy olvasgattam ezt az oldalt hogy mennyi boldogtalan depresziós ember van!
Még valami eszembe jutott!:)
Volt még egy álmom!Ami idén hamarosan valóra válik!Egy saját otthon még hogy ha hitelböl is de végre saját lesz:)Ennek szivböl örülök!
22/F Igazából semmit, de már nem is hiszem benne, hogy elérjem őket. Megtanultam elengedni a hiú ábrándokat.
Bármilyen fiatalank is tűnök, épp eléggé sikertelen voltam eddig (amit sokan elképzelni sem tudnak, sőt, akkor se könnyen hiszik el nekem, amikor én mondom), hogy így gondoljam.
Például miben voltál sikertelen?
Tudod iagzából én se hiszek már a hiú ábrándokban!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!