Mit értél el az életedben?
Mélyen együtt érzek az utolsóval, akár én is írhattam volna (szintén 22/f).
Amikor már majdnem jó az embernek, akkor kiderül, hogy mégsem az.
Alapvetően csak valami jó állást szerettem volna (jobbat, mint a környezetemé) egész életemben, de mára sajnos rá kellett jönnöm, hogy lehetek én akármiben a legjobb, legokosabb, legszebb stb., ha nem köpök le senkit, akkor senki maradok. De én ezt sajnos nem tudom megtenni.
Így mára csak egy álom maradt, egy saját vállalkozás. Az ötlet már megvan, nagyjából tudom is, hogy kellene elkezdeni, csak a kezdőtőke hiánya...
Utóirat: ha még egyszer valaki leírja azt, hogy "muszály", én pucéran végigszaladok visítva a Váci utcán, mint egy malac...
Gratulalok az otthonhoz :) egeszseggel lakjatok :D
en 21/L vegzos egyetemista vagyok. eddig elertem hogy boldog parkapcsolatban elek mar 3 es fel eve. kesz vagyok a diploma utan londonban dolgozni hogy legyen egy kozos jovonk. csak ehhez aldozni kell egy kis kulonletet mert csak en megyek. Amugy regi vagyam hogy sajat gyerek mellett ( par ev mulva ha eleg erett es felelossegtudatos leszek az anyasaghoz) orokbe fogadjak egy "csoki" geyreket is :). de a vilag nagy reszet is bejarnam. ugy erzem az eletem egyik fo celja. nagyon sajnalnam ha kihagynam.
23 éves nő vagyok, 7 éve boldog párkapcsolatban élek a párommal, aki 5 éve már a férjem is. Van egy 4 éves lányom, és jelenleg várandós vagyok a második gyermekünkkel. Igaz, hogy a házunkon és az autónkon hitel van, de ezek törlesztése szerencsére még nem okoz gondot.
Szóval összegezve az eddigi életemet, teljesen meg vagyok elégedve, szerintem szerencsésnek mondhatom magam.
Örülök az eddigi válaszoknak!
Igazából én úgy látom hasonló gondok vannak máshol is mint nálunk sajnos!Én is boldog vagyok hogy van két szép gyermekem de közben meg mégsem!Nincsenek már talán céljaim se!Nincsenek barátaim!
A közgazdász diplomámnak örültem, mikor végre a kezembe vehettem, aztán megkaptam a világ legjobb munkáját, amit imádok, és már 5 éve ott dolgozom. Az egyetemi nagy szerelmem lett a férjem, aki egy gyönyörű kisfiúval és kislánnyal ajándékozott meg.
Jelenleg a családi házunkat építjük, elsődleges célunk ezt befejezni, hogy beköltözhessünk, és éljük a kis életünket.
Gratulálok?
Akkor minden szép és kerek ugye?;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!