Miért teszik át a humor kategóriába a reptoid invázióval foglalkozó kérdéseket?
Figyelt kérdés
komoly az ügy...2010. dec. 13. 19:30
21/30 anonim válasza:
pont az ezoteriában próbálni eldönteni valamiről hogy komoly-e vagy humor.. hát szerintem lehetetlen.
22/30 anonim válasza:
csak mondanám mindenkinek (azoknak akik nem hisznek benne, s azoknak akik igen) hogy ez egy olyan téma amit nem lehet radikálisan elutasitani vagy radikálisan bebizonyitani, ez egy teória, a legtöbb teoriában vannak hibák stb, ne felejtsük el, az emberiség történetében sokszor volt pillanat amikor valakit/valakiket hülyének néztek, ma pedig azokat a dolgokat tanuljuk az iskolában amiket ök mondtak
23/30 anonim válasza:
Én inkább azt furcsállom, hogy Szenthelyi Árpádot miért nem törölte már egy moderátor... Kötélidegeik vannak, vagy mi? :)
24/30 anonim válasza:
Az túlságosan gyanús lenne, inkább álkérdésekkel próbálják meg komolytalanná tenni közelgő katasztrófát.
25/30 anonim válasza:
egyértelműen a gyakorikerdesek.hu moderátorai is bevannak avava za óriási emberölős tervbe. Gyahh...
26/30 anonim válasza:
Szenthelyi Árpád: Bár alapvetően szkeptikus vagyok, de nyitott vagyok az új dolgok iránt, amit megpróbálok áthámozni a logika rostáján, így megkérném arra, hogy engedelmével leírná ide az elképzeléseit, tapasztalatait az ufológia témában? Kíváncsi lennék rá, hátha ki tudnék szűrni belőle valami hasznosat.
27/30 anonim válasza:
Re:Hatókör folyamatosan törlik az erre vonatkozó válaszaimat és az összecsapást való felkészülést segítő komoly kérdéseimet.
28/30 anonim válasza:
Ha gondolja, az alábbi e-mail címre meg tudja írni: akoskososs@citromail.hu.
29/30 anonim válasza:
Megváltoztál Árpi...
Szerintem mindvégig csak hülyített minket :D Ez mekkora lol :D
30/30 anonim válasza:
Amiket eddig írtam azok tények. Nem én változtam meg, csak a sok komolytalan, poénkodó kérdés miatt valószínűleg abba a csapdába estél, hogy a komoly válaszokat sem ismered fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!