Miért teszik át a humor kategóriába a reptoid invázióval foglalkozó kérdéseket?
de ezt már egyszer elmondtam..
a mi oldalunkon áll: Chuck Norris , Vazul néni , babi néni, McGyver és sorolhatnám tehát ha eljönnének szerintem az emberiség haza rugdosná a nyálkás seggüket .
Egyébként is AKI KAPJA MARJA
Kérdező!
Őszintén mondd meg nekem. Te ezt tényleg komoly problémaként kezeled?
Ha igen, akkor tudd meg, hogy olyan mérhetetlen szánalmat és megvetést érzek irányodban, amelynek kifejezésére maga a nyelv sem alkalmas.
Ha direkt jársz fel ide provokálni, mint én, akkor bravó, most kis híján ideges lettem.
Árpi.
Ha ez volt a bolygójuk, akkor nem lehet, hogy segíteni jönnek, mintsem kicsinálni minket? Segíteni, hogy mi is továbbléphessünk innen...a fertőből...hogy a tudatunk felemelkedjen, felülemelkedjen önmagunkon. :)
nem hinném, hogy ellenségeskedésről lenne szó...
üdv
25/F
LastOne.Left
403 és árpi.
NEm kell félnünk a reptoidoktól Mert nálunk van Chuck norris,Rambo,ROcky BAlboa,A terminator,DArth Vader és a főfegyver kiszel tünde ha őt meglátják a reptoidok akkór sírva szaladnak haza.Meg én is itt vagyok.Én egyedül megölök 50 reptoidot.És még itt van Frannc Nero és a 40 ninja is akik már abszolult legyőzhetetlenek.És nektek találtam 2 belépőt egy gumiszobába :D
úgy tűnik áttörtem a tűréshatárt és "valakiknek" nem tetszett a felvilágosító tevékenységem. Üzenetet kaptam a "moderátoroktól" kérdésemre miszerint ki (kik?)döntik el egy kérdés értelmességét és valósságát az Ezotéria topikban nem érkezett válasz.
az üzenet:"Tisztelt Felhasználónk!
Kérünk, hogy a továbbiakban használd rendesen az oldalt, ha még szeretnéd, több mint húsz értelmetlen válaszod és kérdéseid lettek törölve, a következő Ezotériába írt valótlan kérdés vagy hasonló válasz után törlődik a regisztráció.
Ezt az üzenetet az oldal készítőitől kaptad, kérlek vedd komolyan."
Én azonban továbbra is folytatni fogom küldetésem teljesítését. Ha nem itt akkor más helyen, amíg nem érkezik más parancs. Viva la Resistance!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!