Mert annyira nevetségesek hogy oda valók,a kérdezők nem mint feltételezést teszik fel a kérdéseket hanem tényként.Nevetséges,oda való az összes.
403? Te is ilyen 404 majmoló vagy?Szegény ember... xD
2010. dec. 13. 20:00
3/30 anonim válasza:
Mert oda tartozik.
"Elmebeteg vagyok, ne foglalkozzatok velem" kategória pedig még nincs sajnos.
2010. dec. 13. 20:00
4/30 anonim válasza:
Magam sem értem. Úgy tűnik az emberiség csak akkor fog eszmélni amikor a reptoidok már itt lesznek. Reptilia ante portas.
2010. dec. 13. 20:10
5/30 anonim válasza:
kedves Szenthelyi Árpád, te honnan tudod, hogy jönnek? megsúgták neked?
2010. dec. 13. 20:12
6/30 A kérdező kommentje:
ha ezeket a fontos kérdéseket nem tudjuk megvitatni, kevesebb eséllyel vehetjük fel a harcot a reptoidokkal.
2010. dec. 13. 20:17
7/30 Neménvagyokaz válasza:
Azért mert ezt a reptoid inváziót megingathatatlan tényként kezelitek, miközben semmilyen bizonyítékot sem tudtok felmutatni még a reptoidok létezésére sen nem hogy egy invázióra. Mellesleg meg már egy bő hónapja fújjátok itt hogy a reptoidok jönnek és leigáznak, de mésincsenek itt. Ennyi erővel én meg azt mondom hogy jönnek a spagettiszörnyek a Glaglax bolygóról és csakis barack illatú légfrissítővel lehet őket legyőzni...
2010. dec. 13. 20:19
8/30 anonim válasza:
Azért,mert ez hülyeség!
Orvoshoz kell mennetek!
Bizonyítékot nem tudtok felmutatni!Téveszméitek vannak?!
2010. dec. 13. 20:39
9/30 anonim válasza:
:DDDDD Ott a helyük!
2010. dec. 13. 20:41
10/30 anonim válasza:
Ha a Reptoidok valóban léteznek, és megtámadnak minket, annak két magyarázata lehet:
1. Szintén egy barbár, anyagi faj (anyag-energia-tudat kontinuum), így elvben spirituális szintén föléjük kerekedhetünk/kerekedhetnénk.
2. Károsak vagyunk a szuperorganizmus szempontjából, így a legésszerűbb a megszűnésünk.
1. esetben van esélyünk, 2. esetben pedig ha a nagyobb jót tartjuk szem előtt, védekeznünk sem ésszerű.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!