15 éves vagyok és eddig 150 könyvet olvastam, ez jó?
Kérdező, engedd meg hogy én kérdezzek:
Milyen érzések töltenek el, mikor átfut a fejeden a tudat, hogy 150 könyvet elolvastál?
igazából semmilyen :D
mert nyilván másoknak meg ilyen-olyan sporteredményeik vannak, vagy szépen rajzolnak stb, szóval nem érzem magam különlegesnek..
Hát igen.... Van aki 15 évesen nem a 150edik könyvét olvassa el, hanem pl csajozik... És az azutáni években is ezt teszi :D És mire 50-60 lesz, már többszáz csajon átmegy...
Te meg többszáz könyvön... A csajozós srácnak ezzel lesznek tele az emlékei, erről szól az élete... Neked a könyvekről... Kit mit érdekel, miben látja a jövőjét, az örömét... Egyéni döntése mindenkinek, hogy írja a saját életét :)
bocsi de csaj vagyok... és igen szerintem is ez fog megakadályozni a pasizásban...
tök szar, hogy tartalmas kapcsolataim lesznek, és nem fekszek le minden pasival aki szépen néz rám, igazad van :SS
amúgy meg képzelem milyen csajaid lesznek, sok boldogságot :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!