Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok és eddig 150...

15 éves vagyok és eddig 150 könyvet olvastam, ez jó?

Figyelt kérdés
Mikor kicsi voltam akkor még ilyen könnyebb könyveket, de már kb 2 éve ilyen klasszikusokat, meg van ami több mint ezer oldalas...
2010. dec. 11. 19:51
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Kérdező, engedd meg hogy én kérdezzek:

Milyen érzések töltenek el, mikor átfut a fejeden a tudat, hogy 150 könyvet elolvastál?

2010. dec. 24. 22:52
 42/47 A kérdező kommentje:

igazából semmilyen :D

mert nyilván másoknak meg ilyen-olyan sporteredményeik vannak, vagy szépen rajzolnak stb, szóval nem érzem magam különlegesnek..

2010. dec. 25. 11:34
 43/47 A kérdező kommentje:
ja és nagyon sokan vannak akik még ennél is többet olvastak ennyi idősen xD
2010. dec. 25. 11:36
 44/47 anonim ***** válasza:
Szard le a hülye válaszokat, mindenkiben van valami értékes, mindenki jobb valakitől valamiben. Te pl abban, hogy gyorsan olvasol, és szeretsz is olvasni. Bármennyire is nem menő az olvasás mostanában attól még jó, hasznos időtöltés, még ha ezt sokan nem is tudják...
2010. dec. 25. 13:51
 45/47 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2010. dec. 25. 14:44
 46/47 anonim ***** válasza:

Hát igen.... Van aki 15 évesen nem a 150edik könyvét olvassa el, hanem pl csajozik... És az azutáni években is ezt teszi :D És mire 50-60 lesz, már többszáz csajon átmegy...

Te meg többszáz könyvön... A csajozós srácnak ezzel lesznek tele az emlékei, erről szól az élete... Neked a könyvekről... Kit mit érdekel, miben látja a jövőjét, az örömét... Egyéni döntése mindenkinek, hogy írja a saját életét :)

2010. dec. 26. 13:33
 47/47 A kérdező kommentje:

bocsi de csaj vagyok... és igen szerintem is ez fog megakadályozni a pasizásban...

tök szar, hogy tartalmas kapcsolataim lesznek, és nem fekszek le minden pasival aki szépen néz rám, igazad van :SS

amúgy meg képzelem milyen csajaid lesznek, sok boldogságot :DD

2010. dec. 26. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!