Olvastam a könyvet, de elfelejtettem a címét. Mi lehet a címe?
Ez egy olyan könyv, amiben egy koma beszélget a tudatalattijával azt hiszem.
A reptéren van és odaül mellé egy férfi. Textor Textel a neve, vagy valami ilyesmi. Ezután a férfi elkezd vele veszekedni,stb. Ez a koma elmondja a férfinak, hogy ő ölte meg a feleségét, mármint a férfi a sajátját. Elmondta, hogy hogy ölte meg, stb. A végén az van, hogy a koma addig veri a saját fejét a falba, amíg meg nem hal és közben valamit ordibál, az emberek döbbenten néznek. Nagy vonalakban ez a története. Azt hiszem, ez a könyv megtörtént eseményeket ír le.
ha olvastad akkor hogy lehet egy könyvnek elfelejteni a címét ??? legalább a szereplőkről beugrana valami. nem???
Én így vagyok ezzel...Meg amúgy sem szoktam elfelejteni egy könyv címét..
Amelie Nothomb: Hygiène de l'assassin (A gyilkos higéniája)
Google segítségével találtam meg, nem olvastam sosem a könyvet.
Kedves kérdező!
Szerintem ugyanarról beszélünk, maximum máshogy fordították a címet. Ugyanis egy francia oldalon a tarlami ismertető egy az egyben megegyezik azzal, amit te írtál. Ugyanaz a szerző is.
Ez a két könyv megegyezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!