Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok és eddig 150...

15 éves vagyok és eddig 150 könyvet olvastam, ez jó?

Figyelt kérdés
Mikor kicsi voltam akkor még ilyen könnyebb könyveket, de már kb 2 éve ilyen klasszikusokat, meg van ami több mint ezer oldalas...
2010. dec. 11. 19:51
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

Én 13/L vagyok, és kb. én is úgy kb. 170-180 könyvet olvastam :) De persze nem lebecsülni akarlak :) A tied is nagyon jó :)

És mielőtt valaki megkérdezi: Teljes életem van barátokkal, meg mindennel, csak nagyon gyorsan olvasok és sokat unatkozom. A gép nem köt le sokáig...

2010. dec. 23. 19:03
 22/47 anonim ***** válasza:
Én 17 vagyok és az utóbbi egy-két évben kevesebbet olvastam a gimi miatt. De pl. 15 évesen már tuti több száznál tartottam. Nem igazán tudom, pontosan mennyinél, de én is az ilyen Stephen King-eket, sci-fiket, krimiket stb. szeretem olvasni. Szerintem tök jó, hogy szeretsz olvasni. És ne sértődj meg azon, hogy rákérdeznek van-e normál életed. Manapság tényleg ritka a társasági életet élők között a sokat olvasók száma. Mondom ezt úgy, hogy én is egy vagyok ezek közül.
2010. dec. 23. 19:22
 23/47 anonim ***** válasza:
Hát van idöd az tuti..
2010. dec. 23. 19:26
 24/47 anonim ***** válasza:

Tocsi:))

nah jó nem rossz dolog az ha valaki szeret olvasni....en is 15 vok és eddig kb 10 könyvet olvastam el:)):)):))és első tanuló vagyok....amugy meg biztosan csak a javadra válik

2010. dec. 23. 19:28
 25/47 anonim ***** válasza:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:13

Gratulálok ahhoz, hogy a Kincskereső Kisködmönt fa.ságnak tartod. Én is olvastam a Resident Evilt, egy rakat SK-t, imádom az Alient meg a Predátort, de álljon már menet. Attól, hogy ezek izgalmasak, még a Kincskereső Kisködmön igenis nagy érték. Egy "66 könyvet olvasott" ember lehetne annyira művelt, hogy ezt tudja...

2010. dec. 23. 19:31
 26/47 A kérdező kommentje:

hát a kincskeresőt én is olvastam, de nekem sem tetszett, igaz most már semmire nem emlékszem :D

köszönöm a válaszokat :D

2010. dec. 23. 19:35
 27/47 A kérdező kommentje:
És Stephen King tényleg jó :D
2010. dec. 23. 19:36
 28/47 anonim ***** válasza:
10%
Utolsó kussolj,amúgy 14/f vagyok és kiolvastam vagy 2-3mat, ennyit értetek :D
2010. dec. 23. 19:43
 29/47 anonim ***** válasza:
2-3-at. Így már érthető. :)
2010. dec. 23. 20:22
 30/47 anonim ***** válasza:

Eddig olyan öt-hatszázat. Igazából csak két éve számolom, és listázom az elolvasott könyveket. Nekem is van életem, nem vagyok/voltam stréber. De rengeteg olyan hely van, ahol lehet olvasni. Buszon, vonaton, váróteremben, napozáskor, fürdés közben, wc-n, unalmas órákon/előadásokon.

24/l

Én a könnyebb regények kedvelője vagyok, főleg a régi pöttyöseket szeretem, de szívesen olvasok fantasyt, kalandregényt, történelmit. Az egyik kedvenc regényem Robert Kenneth Északnyugati átjárója.

2010. dec. 23. 20:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!