Azok akik nem szeretik a rockot. Te miert nem szereted?
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 17:56
11/17 anonim válasza:
egyébként meg ha nem nekem válaszoltál(én is tudom,nem vagyok hülye),akkor mit érdekel?
12/17 anonim válasza:
Útálom az olyan gagyiságokat, mint az AC/DC, deep purple, ...
A Death Metal és a Black Metal a legjobb. Az is jó, ha sátánista.
17:24
Menthetetlen eset vagy. Alaposan átmosták az agyad. Szánalmas.
13/17 anonim válasza:
Bocs, rocker vagyok, mindenem a fémzene, de válaszolnék, ha nem gond.
Utolsó, én ilyet azért nem mondanék, hogy gagyi a Deep Purple, meg az ilyen klasszikus bandák. Igenis, el lehet ismerni a munkájukat, mégha nem is szereted, mert ha ők nincsenek, akkor sátánista black metál sem lenne.
14/17 anonim válasza:
Maga a stílus nem jön be, meg mindegyikben csak gitár van, semmi más. És az ének kb. ordibálás. Túl durva nekem ez a fajta zene. És engem nem igazán a mondanivalója érdekel egy zenének, hanem maga a hangzásvilága. Lehet hogy az EDM divatzene, de én nem divatból hallgatom, hanem azért mert egyszerűen ez tetszik. És majdnem csak olyanokat hallgatok amiben van szöveg. Ebből következik hogy van mondanivalója ennek a műfajnak is. Könyörgöm ne tévesszük össze az EDM-et a technoval meg a disco zenével amik csak abból állnak hogy tuc-tuc.
15/17 anonim válasza:
Előző vagyok, az EDM-es. Illetve volt EDM-es. Az élet iróniája, már én is metálos vagyok, pl Asking Alexandria, BMTH meg ilyenek :D Durva hogy az ember mennyit tud változni rövid idő alatt. Ahogy elolvastam az előző válaszom, kiröhögtem magam, hogy lehettem ilyen gyökér, hogy azt hittem az EDM-nek van mondanivalója? XDDDDD
16/17 anonim válasza:
Azért mert unalmas. Régen rengeteget hallgattam, de rájöttem arra, hogy szimplán nem nekem való. Sokkal jobban szeretem az energikusabb zenét. A szövegre korábban sosem vigyeltem, inkább maga a zene illetve hangzásvilág érdekel. Igazából a techno zenét szeretem és egyéb elektronikus műfajokat. Sokan azt hiszik, hogy tucc tucc tucc ennyiből áll az egész, valójában nem. Aki nem hallgatja intenzíven, az nem érti. Ennyi erővel, aki nem hallgat rockot, metált, és anélkül szarozza le, hogy nem ismerné a műfajt az szintén előitéletes. Mint mondtam, a technot érteni kell, és csak az tudja, hogy milyen, aki hallgatja. Szerintem nincs értelme ennek az értelmetlen, gyerekes fikázásnak. Minden zenei műfajnak megvan a maga kis világa.
17/17 anonim válasza:
Bár régi a kérdés, de válaszolok.
Én pl.azért nem szeretem a rock-ot, egész egyszerűen, mert nagyon távol áll tőlem ez a stílus,és hangzásvilág
Mivel, h elektronikus zene rajongó vagyok! A
Trance-t, House-t, egyéb EDM műfajokat kedvelem, és ami még tetszik, az az R & B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!