Jó-jó de eltűnt vmiért. Hogy lehetne "előkeríteni"?
Nos,arról lenne szó h:m1 az éneklésről.:).Régebben kb. 4-5 éve nagyon imádtam énekelni,most is szeretek csak valahogy nincs önbizalmam...néha mikor egyedül vagyok elkezdek halkan énekelni és érzem h ott van a hang csak nem merem "kiereszteni" mert mivan ha meghallják vagy kinevetnek...szeretnék énekelni mert ez öröm számomra és azzal foglalkozom h híres legyek v hogy mindenki ismerejen,egyszerűen csak engem ez foglalkoztat és ez tesz boldoggá,csak az önbizalmamat kéne visszanyernem valahogy.tudnátok javasolni valamit hogyan győzhetém le ezt a félénkséget?(Mert mikor éneklek úgy h más is ott van nem merek annyira énekelni ezért elcsuklik a hangom amire nyilván azt mondják h rossz pedig régebben nagyon bírtam...:D)
Köszi előre is.
Velem is ez van.Szeretek énekelni,de nem merek mások előtt.Szégyellem magam.
Járhatnál valami énekkarba.Tudom,nem az igazi,de ott legalább énekelhetsz.
Második vagyok.
Én is gondolkoztam énektanáron,de nem olcsó:/Meg az ének tanár lehet,hogy kitudná hozni belőled,de saját úgy mond hallására fejlesztené a hangodat,szóval a saját egyéni hangodat elvesztenéd...nekem ezt mondta egyik bnőmnek a tanára,de kitudja...egy próbát megérne,hogy elmenjek tanárhoz=)aztán ő úgy is megmondja mi a helyzet=D
Én is szívesen fejleszteném a hangomat,mert imádok énekelni*.*=D
Ezaz=D
Am fogalmam sincs,hogy hol keresd,vagy hogyan:/esetleg a neten keresgélni,vagy fórumokon kérdezősködni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!