Kényszerültél már arra, hogy pénzt kéregess az utcán? (Mert pl. eltűnt a cuccod vagy ilyesmi. )
Figyelt kérdés
Néha találkozom ilyen emberekkel. Csak szeretném kideríteni, mennyire lehet kamu. Persze, a külső alapján sejthető, "normális"-e az illető.2011. jún. 17. 16:50
1/2 anonim válasza:
Én még nem kerültem ilyen helyzetbe, de pár hónappal ezelőtt mentem haza hétvégére és álltam a buszpályaudvaron, várva ugye a buszomra. Odajött hozzám egy fiatal srác és mondta, hogy ha esetleg tudom szánjam már meg 20Ft-tal, jegyre gyűjt. Fiatal volt, másnapos fejjel, én meg egyből azt láttam magam előtt, hogy tegnap jó nagy party lehetett, ahol elitta az összes pénzét és még hazamenni sem tud. Hát ilyen előfordul, úgyhogy adtam pár 100-ast ő meg nem győzött hálálkodni. Napi jótett letudva ;)
2/2 anonim válasza:
én a buszmegállóban vettem észre, hogy 1000-em van, és reggelenként általában ugyanazok szoktak ott állni, így az egyiktől kértem aprót, másnap meg visszaadtam, mivel hazafelé előző nap felváltottam az ezrest vásárlás miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!