Eltűnt a telefonom. Hogy tudnám megtalálni?
Szerintetek érdemes bemennem a rendőrségre? Be tudják nekem mérni, hogy hol lehet? Valószínű, hogy a taxiban hagytam el. A taxitársaságot hívtam azt mondták nem találtak telefont.
Mit tegyek?
(angliában élek, nem tudom, hogy itt mennyire foglalkoznak az ilyen esetekkel)
Nem tudom, hogy azóta ellopta -e valaki, mert mikor hívtam még kicsöngött, csak sajnos senki nem vette fel.
na ne mond.... akkor gyere segíts keresni...
Szerinted mit csinálok az elmúlt pár napban????
Az ilyen válaszoktól kíméljetek, így is elég ideges vagyok a telefon miatt.
menny be a rendőrségre mindenképpen, mert talált tárgyak úgy működnek amit leadnak ,h aki leadja vele aláíratnak egy papírt ami arról szól ha nem jelentkezik a gazdája érte akkor igényt tarthat rá aki megtalálta. és nem tudom pontosan mennyi idő de hónapokba mérve van ez a dolog..
bár kétlem ,h még vannak becsületes megtalálók.
ha én találnám meg biztos ,h nem adnám vissza.
egyszer találtam egy elég vastag ezüst nyakláncot középsuliba még annó, szoltam tanárnőnek ,h találtam.. odaadtam azótta se köszönte meg a gazdája. nekem ennyi bőven elég volt a becsületes megtalálósdiból.. egy köszönömet én adtam volna ha én járnék így.
mostmár úgy vagyok vele ,hogy ez volt a tanulópénz máskor jobban fog figyelni a dolgaira az illető olyan zsebbe nem rakom tárgyaimat ami onnan ki tud esni. ezt nagyon egyszerűen le lehet ellenőrizni.
nah mind1 bocs ,h eltértem a tárgytól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!