Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Eltűnt a telefonom. Hogy...

Eltűnt a telefonom. Hogy tudnám megtalálni?

Figyelt kérdés

Szerintetek érdemes bemennem a rendőrségre? Be tudják nekem mérni, hogy hol lehet? Valószínű, hogy a taxiban hagytam el. A taxitársaságot hívtam azt mondták nem találtak telefont.

Mit tegyek?

(angliában élek, nem tudom, hogy itt mennyire foglalkoznak az ilyen esetekkel)

Nem tudom, hogy azóta ellopta -e valaki, mert mikor hívtam még kicsöngött, csak sajnos senki nem vette fel.

2011. júl. 26. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A szolgáltatót hívd fel, és kell hozzá valami előfizetéshez tartozó 5 jegyű kód. De nem tudom pontosan, hogy van ez. Ha meg nem előfizetéses, akkor is a szolgáltató tudja bemérni, és csak akkor, ha nincs kiszedve belőle az akksi.
2011. júl. 26. 22:07
 2/8 anonim válasza:
100%
Nemtudom hogy foglalkoznak-e ezzel . De ha ellopják akkor belekukkolhatnak a magánéletedbe pl barátnőddel sms ezel , kb ha 1 hónap mulva nincs meg szüntesd be , mert a tolvaj használja , te meg fizeted neki :D . Sok szerencsét , remélem meglesz a telefon !
2011. júl. 26. 22:08
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. szóval akkor szerintetek jobb ha a szolgáltatóhoz megyek és nem a rendőrségre?
2011. júl. 26. 22:20
 4/8 JLlompi ***** válasza:
31%
ugy hogy keresed
2011. júl. 26. 22:34
 5/8 A kérdező kommentje:

na ne mond.... akkor gyere segíts keresni...

Szerinted mit csinálok az elmúlt pár napban????

Az ilyen válaszoktól kíméljetek, így is elég ideges vagyok a telefon miatt.

2011. júl. 27. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:

menny be a rendőrségre mindenképpen, mert talált tárgyak úgy működnek amit leadnak ,h aki leadja vele aláíratnak egy papírt ami arról szól ha nem jelentkezik a gazdája érte akkor igényt tarthat rá aki megtalálta. és nem tudom pontosan mennyi idő de hónapokba mérve van ez a dolog..

bár kétlem ,h még vannak becsületes megtalálók.

ha én találnám meg biztos ,h nem adnám vissza.

egyszer találtam egy elég vastag ezüst nyakláncot középsuliba még annó, szoltam tanárnőnek ,h találtam.. odaadtam azótta se köszönte meg a gazdája. nekem ennyi bőven elég volt a becsületes megtalálósdiból.. egy köszönömet én adtam volna ha én járnék így.

mostmár úgy vagyok vele ,hogy ez volt a tanulópénz máskor jobban fog figyelni a dolgaira az illető olyan zsebbe nem rakom tárgyaimat ami onnan ki tud esni. ezt nagyon egyszerűen le lehet ellenőrizni.

nah mind1 bocs ,h eltértem a tárgytól

2011. aug. 2. 03:07
 7/8 anonim ***** válasza:
hívd fel monkot :)
2011. aug. 2. 05:53
 8/8 A kérdező kommentje:
lehet h hívom rex felügyelőt is :)
2011. aug. 5. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!