Miért van az, hogy sokan beszolnak másoknak és még nick nevük sincs és úgy nagy a szájuk? 2ik kérdés: Egy okos miért nem szereti ha egy másik ember okosabb :D? na ide jöhet a hülyeség is.
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 16:30
21/29 anonim válasza:
Kedves Árpád!
Nem vagyunk, mi anonímek gyávák, csak nagyjából ismerjük az oldalra írogatók szellemi színvonalát, ezért maradunk inkább inkognitóban.
:D
22/29 A kérdező kommentje:
vald be féltek nostrotol :D
2010. dec. 1. 17:15
23/29 anonim válasza:
én nem félek senkitől.
1 perc alatt leütöm xD
okos vok és az okos ember mindent megold :)
most direkt tömör és rövid voltam mert a birka népet nem akarom felvilágosítani. meg nem akarom tudjátok mire gondolok :)
24/29 Nostro the overlord válasza:
Nem vitatkozni akarok... de "okos vok" szerintem te kis tini senki vagy aki azt hiszi, hogy milyen menő az ilyen rövidítésektől. De ha ennyire kemény vagy jöhet a kép :)
25/29 BlackSword válasza:
Miért félnénk??? Én nem félek...
26/29 Nostro the overlord válasza:
Én nem is akarom, hogy féljetek :) csak a kedves kérdező... de hogy miért ezt én sem tudom.
27/29 anonim válasza:
nem hiszem magam menőnek a rövidítésektől :)
képek nem küldök :)
28/29 A kérdező kommentje:
én se akarom hogy féljenek ,van 1 vágyam :D : "világbéke"
2010. dec. 1. 18:55
29/29 anonim válasza:
előző hozzászoló. nekem is a célom a világbéke,amit nehéz elérni ebbe a degenerált világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!