Miért van az, hogy sokan beszolnak másoknak és még nick nevük sincs és úgy nagy a szájuk? 2ik kérdés: Egy okos miért nem szereti ha egy másik ember okosabb :D? na ide jöhet a hülyeség is.
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 16:30
11/29 Nostro the overlord válasza:
A keménység nem egyenlő pusztán az izomtömeggel :) amúgy én bevallom... ilyen kemény vagyok: [link]
Ez én vagyok, nem csak hozzám hasonló valaki. Lehet nincs 50-es karom de röhögve lefutom az embereket, viszont aki meg lefut azt meg pofán tudom rúgni :P
12/29 anonim válasza:
mert anonim oldal . ezért szeretem ezt az oldal hogy beszólok de nem tudjátok ki vagyok :)
13/29 A kérdező kommentje:
nick nélkül irok félnek nostrotol ,de jobban tőlem.
2010. dec. 1. 16:48
14/29 Nostro the overlord válasza:
Ne kezdd engem nem nyomsz le :D
15/29 Nostro the overlord válasza:
Vagy most direkt akarsz veszekedni velem?
16/29 anonim válasza:
1. Most attól jobban érzed magad, ha kiírom, hogy jancsibácsi?
2. Te okos? Maradj már.
17/29 Nostro the overlord válasza:
Na jó megyek én futni :)
18/29 anonim válasza:
Én már régóta nem reagálok senki hülyeségére, max.megírom a saját verziómat, aztán egy az egyben törlöm is a kérdést a megválaszoltak közül, mert valahogy ösztönösen ráérzek, mikor melyik válaszom fog botrányt kelteni másokban ( az, hogy még le is pontoznak, végképp nem érdekel ).Aki akar, privátban megkeres és ott elmondja, mi az óhaj, sóhaj, panasz.Ennyi.
19/29 anonim válasza:
Gyávák. Én nemcsak a nickem hanem a valós nevemet is vállalom annak ellenére, hogy folyamatos üldöztetésnek vagyok kitéve a reptoidok és földi ügynökeik részéről.
20/29 anonim válasza:
kedves Árpád asszem befostam a röhögéstől :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!