Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Várjátok a karácsonyt?

Várjátok a karácsonyt?

Figyelt kérdés
:)
2010. dec. 1. 15:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
az amúgy meg utálom mellékesen az a hóra van csak hülyén írtam. :$
2010. dec. 1. 18:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon!:) Most megszeretném lepni a szeretteimet egy kis jelképes aprósággal, amit örökké őrízhetnek és akármikor ránéznek Én jutok az eszükbe...:) Mert a karácsony nem az ajándékozásról szól, hanem a Családról, a boldogságról, a szeretettről..Mikor összegyűlik a szeretett család egy asztalnál...finomságokat esznek és közben beszélgetnek a gyertyafényes asztal mellett, nincs annál szebb.. :)

A karácsony az életünk egyik legszebb napja(igaz nem mindenkinek, sajnos..)Nekem nemrég hunyt el a nagypapám és sajnos ezen a karácsonyon nagyon fog hiányozni az, hogy ne öleljem meg..:( Ha még egyszer megölelhetném......úgy megölelném, mint még soha, és olyan szeretetet sugároznék át neki, hogy azt egy életen át nem felejtené el..

Innen is kívánom papó, hogy NYUGODJ BÉKÉBEN ÖRÖKKÉ.

És előre is kívánok mindenkinek nagyon sok boldog karácsonyt!

2010. dec. 1. 18:43
 13/14 A kérdező kommentje:
:)
2010. dec. 1. 21:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Borzasztóan :)
2011. nov. 2. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!