Tetszik nektek a Zsáklin név?
Figyelt kérdés
A minap egy lány fotóját láttam egy közösségi portálon, és a lány neve Zsáklin volt. Nagyon megtetszett ez a név, a lánynak is bájos arca van. Mennyire tetszik nektek a név? Így szeretném nevezni a kislányomat.2010. nov. 29. 21:36
1/11 anonim válasza:
Ez olyan mint valami csúnyán magyarosított francia név :S
2/11 anonim válasza:
Bocs, de nekem nagyon nem bejövős. :S 26/F
3/11 anonim válasza:
Márlonbrándó
Pamela
Nintendo
Arany
Kurják
Kisherceg
kb ilyen nevekkel lehet egy szinten. soha nem adnám a gyerekemnek
4/11 anonim válasza:
Ismertem egy ilyen lányt.. szegény csak 11 éves lehet még de én a helyében hamar megváltoztatnám amint felnöl...
5/11 anonim válasza:
Esetleg ha szépen, az eredeti nyelvén lenne írva... A Kurják név meg nagyon gázos.... Példa: Kurjákot kurják! na például ez nagyon ciki, és én pédául nem adnám se a Zsáklin, Se a Kurják nevet a kislányomnak!
6/11 anonim válasza:
ma 22:43: Az összes név abból a hozzászólásból ugyan olyan szinten van...
7/11 anonim válasza:
Sztem a Zsáklin igazi cigányos név ez olyan mint a Kolompár Pamela vagy a Lakatos Aladin!XDNe büntesd már csóri gyereket!Bocsi ha vkit megbántottam ezzel.Akinek nem inge ne vegye magára!:)
10/11 anonim válasza:
Nem igaz, hogy cigányos! Különben is ilyet nem mondunk, nem teszünk rasszista megjegyzéseket! Egyébként pedig ne hallgass rájuk, ha neked meg a párodnak tetszik, akkor az a fontos! Nem mellesleg pedig szerintem szép, ritka, különleges név a Zsáklin. Ráadásul barátnőmet is így hívják.:)♥
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!