Tinédzser lányom tanulás helyetta lovakkal foglalatoskodik túlsokat. Hová vezet ez?
Szia!
Én is élek-halok a lovakért :) Tanulni viszont utálok, de muszáj...
Szerintem hagyd, hogy azt csinálja, amihez kedve van, amit szeret. De mondd neki, hogy naponta legalább 2 órát foglalkozzon a tanulással. De ha matek olyan mértékben nem érdekli, hogy nincs is türelme hozzá, akkor vagy erélyesebbnek kell lenned, vagy hagyod, hogy felnőttként zsoké, illetve lovász legyen.
Középút lehet viszont, ha lovakra szakosodott állatorvos lesz, mert akkor muszáj tanulnia, hisz ehhez diploma kell. Beszélgess vele, kérdezd a jövőjéről.
Talán elég hülyén fogalmazok, és kicsit elfogult is vagyok, na meg fiatalka :D
13/L
@18:01
inkább örvendenél,hogy 13 évesen tud helyesen írni,amúgy te is voltál ennyi idős...
Azis én voltam:D
Csak kicsit jó a kedvem:D
Engem az anyám állandóan azzal zaklat, hogy túl sokat foglalkozom a tengerimalacaimmal meg a kutyámmal, és kevesebbet a tanulással... Nagyon idegesítő, amikor kiabál velem, hogy nem lesz belőlem semmi, ha nem tanulok, pedig szerintem kicsit túlreagálja, mert 4-es, 5-ös tanuló vagyok. Amúgy sem szándékozom nagy matematikus lenni, szóval nem értem min tud olyankor kiakadni. Egy 3-as becsúszik, már kiabál velem, hogy túl sok időmet elpazarlom az állataimra. Amit megint nem étek, hogy hogy lehet időt pazarolni a kis kedvenceinkre...? Szóval semmikép se tedd azt, amit az anyám, mert tapasztalatból beszélek; nem megoldás a szidalmazás!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!