Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan működik a Vatera?

Hogyan működik a Vatera?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi hogy ez a bankszámlás megoldás mit takar ..

Kell havonta fizetni valamennyit mert használom a vaterát?

Ha tőlem vásárolnak hogy működik? Utalják a számlámra a pénzt? A szállítási költséget melyik félnek kell fizetni? ilyenek :)

köszi előre is

2010. nov. 22. 14:52
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Én eddig 2szer használtam a Vaterát így ezzel kapcsolatban nem nagyon tudok segíteni. Max annyit javasolhatok, hogy a teszveszt használd! Én napi szinten használom és sokkal jobb!
2010. nov. 22. 15:16
 2/10 A kérdező kommentje:

Felregisztráltam !! :)

Elég kezdő vagyok, még nem vásároltam semmit neten.

Ezen a teszveszen kell fizetni valamennyit (havonta) azért mert használom?

2010. nov. 22. 15:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Őszintén...

Az egyik havernak 1500Ft-os adósságból 13ezret csinált a nagy vatera. Miért? Megkérdezte, hogy nem lehetne e később utalni nagyban (nem akart folyamatosan rohangálni a bankhzo), a vatera azt mondta ok. Erre rá 1héttel később kapott egy fizetési felszólítást, hogy nem fizette be a jutalékot!

Egyébként nem éri meg a vatera. pl. Van 100db terméked, csak hogy meghirdesd 2ezer Ft, ha megveszik akkor meg 6% a jutalék stb. Nem éri meg! Én inkább ajánlanám a hirdetési oldalakat. (expressz és társai) De te döntesz!

2010. nov. 22. 16:02
 4/10 A kérdező kommentje:

és a teszvesz?

az is vatera feelinges?

2010. nov. 22. 16:05
 5/10 anonim ***** válasza:
A teszvesz és a vatera ugyan azon céghez tartozik. Egyébként vaterát sokkal többen látogatják, mint sima hirdetési oldalakat. Persze hogy kell jutalékot fizetned, valamiből azoknak is élni kell akik csinálják az oldalt, meg az egész rendszert. Már sajnálom hogy nem nekem jutott ez eszembe még régen :D. Csak az eladásaid után kell jutalékot fizetned. Ha megnézel egy termékfeltöltési adatlapot akkor rájössz, hogy hogyan mennek ezek a dolgok. Csak akkor tudsz eladni ha teljes jogú tag vagy. Ahhoz el kell utalnod 100ft-ot a számlájukra, amit jóvá is írnak neked.
2010. nov. 22. 16:13
 6/10 A kérdező kommentje:

köszi szépen , értem mos tmár. szóval akkor csak az eladott termék után kell jutalékot fizetni ..

azt hittem ez úgy megy hogy minden hónapban kell valamennyit befizetni , még ha nem adtam el semmit akkor is.

és a szállítási költséget melyik fél fizeti? a vásárló igaz?

2010. nov. 22. 16:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha plusz marketinget csinálsz, pl: 10ezer Ft felett te állod a postát, vagy átvállalod alapból stb. Többen vásárolnak tőled!

Egyébként a 3. válaszoló szerintem nem vaterázott nagyban! Nem egy embert ismerek aki több száz, meg ezer üzletet bonyolított le, és a vatera elhajtotta jogtalanul. Meg is látszik, már kapálóznak szerencsétlenek! Ja, én meg expresszen mindig is eltudtam adni, látogatás ide vagy oda!

2010. nov. 22. 16:27
 8/10 A kérdező kommentje:

köszönöm , bocsi a sok kérdésért .. :D

telefonon is le lehet bonyolítani ezt a 100 ft átutalást?

2010. nov. 22. 16:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem. Azért kell bankszámládról utalni, hogy ellenőrizni tudjanak.
2010. nov. 22. 16:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok!

Teszvesz:

Aktiválnod kell a fiókodat 100Ft-ért!

Utána minden meghírdetett termék 5Ft.

A vaterán már nem tudom mennyit kell, de az tuti, hogy sokkal többet. Ám (teszvesz) akkor fizeted, amikor épp tudod, de van hogy küldenek egy levelet, hogy fizesd ki annyiszor az 5Ft-ot ahányszor hírdettél (vagyis végösszeget küld)

Viszont ha túlságosan sokáig húzod a fizetést felfüggesztenek. De ezt tényleg sokáig kell ahoz húzni.

2010. nov. 22. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!