Mik voltak/lehettek Dr. Josef Mengele kedvenc dallamai?
Figyelt kérdés
Amiket pl. szelektálás közben fütyörészett. Én eddig a Donauwalzerről tudok (Kékdunakeringő).2010. nov. 19. 19:33
11/14 anonim válasza:
Én tudok 1 jópár sztorit a korabeli "tábori élet"-rõl, de a mai retro-liberó-fosadék korban ezeknek legalább a fele nem lenne PC. Amire magasról szarok amúgy, de ezek a retek portálok többnyire azok vezérlete/moderációja alatt vannak, akik a SOKATSZENVEETTEK c. kategóriába rakják magukat akkor is, ha 1970-80-ban születtek, és a német kártételekbõl képezhették ki magukat hosszútávú eredményes parazitává. Ezek hátteres jelenlétében nem lenne eredményes, ha beszámolnék arról, hogy a "tábori élet" nem is volt olyan rémes, hiszen csak a férgesét gyomlálták ott ki a biológiai ésszerüség jegyében.
12/14 anonim válasza:
Nem ismerem ezt a dalt amit Mengele fütyült de a dallamot megtdom mondani hol lehet meghalgatni. Ha valaki tudja legyen szíves írni nekem nagyon megköszönöm!
https://www.youtube.com/watch?v=q4HyZVHJrxQ
17:48
13/14 anonim válasza:
Mengele kedvenc dallama: Schumman Träumerei
14/14 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm mindekinek! Akinek még vannak ötletei, szívesen olvasom :)
2017. nov. 19. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!