Itt van olyan lány aki félénk és visszahúzódó és kevés barátja van és barátkozna hozzá hasonló lánnyal?
Figyelt kérdés
ÉN is eléggé félénk vagyok de szeretnék barátkozni ismerkedni lógni hozzám hasonló lányokkal.18 és 25 év közöttiekkel.2010. nov. 19. 10:20
11/16 A kérdező kommentje:
24 éves lány: küldtem neked privát e-mailt. ha nem esik nehezedre akkor válaszolsz? de ha nem vagyok neked szimpi azt is megmondhatod. puszy mindenkinek .
2010. nov. 20. 21:29
13/16 A kérdező kommentje:
oks
2010. nov. 22. 18:49
14/16 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, pedig már nagyon nem akarok, de nem megy a változtatás :( Ha gondolod kérdező, írj, de mások is írhatnak, lányok is, fiúk is akár. :)
19/L
15/16 A kérdező kommentje:
Írtam neked utolsó válaszoló :):) puszi
2010. dec. 16. 16:24
16/16 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló küldtem neked privát e-mailt ! nem válaszolsz? :) Lehet hogy a spam levelek közé ment szoval nézd meg ott , ha nem találod a bejövők közt! oks? na puszi Várom a válaszod. :):):)
2010. dec. 18. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!