Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen pályát válasszak?

Milyen pályát válasszak?

Figyelt kérdés
Matematika-fizika szakos középiskolás vagyok. Eddig építészmérnök szerettem volna lenni, de úgy gondolom, hogy elég sok ember szeretne most szintén az lenni, ezért lehet, hogy más pálya után kellene néznem. Átlagos vagyok, nem nyújtok kiemelkedő teljesítményt semmiből sem, 4-es 5-ös vagyok mindenből. Érdekel a matek és a fizika, és szeretek rajzolni is (főleg vonalzóval szerkesztgetni). Tudom, hogy ezek mind az építészetben lennének hasznosak, de valami olyan munka kéne, ami nem ennyire "divatszakma", mert nem biztos, hogy el tudnék helyezkedni. Valami olyasmi kéne, amihez a matek és a fizika esetleg szükséges, mert már ide járok, és erre a két tárgyra specializálódik az oktatásom. Nem kötelező a matek és fizika, mert mint mondtam, ezekből sem vagyok kiemelkedő, csak megvan fizikából az 5-ös, matekból pedig a 4-es.
2010. nov. 16. 18:48
 1/3 anonim válasza:
Azt csináld amit szeretsz, ne arra gondolj, hogy "áhh mindenki ezt a pályát válassza akkor én nem!" :)
2010. nov. 16. 19:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Szivesen gondolkodnék így, de ha nem tudok elhelyezkedni, akkor hiába csinálom azt, amit szeretek.
2010. nov. 16. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Futballista
2010. nov. 16. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!