Aguilera kérdése:
Ha Ip-bant kaptam egy játékban akkor az ip cim megváltoztatásával a ban is feloldodik?
Figyelt kérdés
ha igen akor mondjatok valamit hogy tom megváltoztatni az ip cimem ha nem akor is :)2010. nov. 15. 18:24
1/4 anonim válasza:
Igen :D de ha például a játékod steames akkor a bannt steam ID-re is adhatták azt pedig nem tudod megváltoztatni
2/4 anonim válasza:
Olyan nincs hogy ban, csak olyan van hogy bann. Amúgy szerintem nem mert általában az IP címet bannolják.
3/4 anonim válasza:
Én vagyok az előző, elnéztem, úgy akartam írni, hogy általában az ID-et bannolják. Szerintem az IP címmel együtt azt is bannolták, szóval ezt már cseszheted, minek hackeltél?
4/4 A kérdező kommentje:
Nem hackeltem hanem még ök sem tudják a Gates of Andaronon bannoltak "álitolag én számlaleveleket kültem de nem is igaz azt montam nekik mutasanak bizonyitékot csak anyit írtak visza 2honapon keresztül hogy a jegyed a következö szintre let helyezve.Nyitotam egy másikat ot meg azt mondták hogy adminisztrátornak atam ki magamat
2010. nov. 16. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!