Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » VasII kloridot hol tudok...

Pszicho88 kérdése:

VasII kloridot hol tudok rendelni korrekt áron?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nézegettem a Vas II kloridot és lett is volna 1600 forintért, ami nagyon jó ár érte, de nincs készleten az Emagnál, máshol meg 4000 fölött van jóval. Ami probléma hogy nem tudom elérni az Emagot sem, hogy megkérdezzem őket. Emagon belül lehet telefonszámot kapni? Mi az Emag száma?

tegnapelőtt 23:55
 1/4 anonim ***** válasza:
45%

Ilyen drága lett? Én legutóbb TN-150-nel marattam, akkoriban a vasklorig ehhez képest fillérekért volt.

Vagy a másik: a 20%-os sósavhoz kis hidrogénperoxidot kevertem, az pillanatok alatt mar.

tegnap 00:18
 2/4 Noren1989 ***** válasza:
#1, emberünk vegyi barnítani akar.
tegnap 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
2 azt nem tudom mi, és hogy megy. De a TN-150 is vasklorid oldat lényegében.
tegnap 12:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget. Van sósavam itthon 30%-os meg hidrogén peroxid is, kipróbálom hogy marnak. A citromsav melegítve és a rozsdát tárgyat benne főzve is jól marja a rozsdát.

Igen, vegyi barnítani szeretnék.

Van hozzá egy receptem, amit itt a gyakorikérdeseken találtam.

A TN-150 még hasznos is lehetne maratásra és látom jó árban is van, de fontos lenne hogy csak tiszta vasklorid legyen amit veszek.

tegnap 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.