VasII kloridot hol tudok rendelni korrekt áron?
Sziasztok!
Nézegettem a Vas II kloridot és lett is volna 1600 forintért, ami nagyon jó ár érte, de nincs készleten az Emagnál, máshol meg 4000 fölött van jóval. Ami probléma hogy nem tudom elérni az Emagot sem, hogy megkérdezzem őket. Emagon belül lehet telefonszámot kapni? Mi az Emag száma?

Ilyen drága lett? Én legutóbb TN-150-nel marattam, akkoriban a vasklorig ehhez képest fillérekért volt.
Vagy a másik: a 20%-os sósavhoz kis hidrogénperoxidot kevertem, az pillanatok alatt mar.

Köszönöm a segítséget. Van sósavam itthon 30%-os meg hidrogén peroxid is, kipróbálom hogy marnak. A citromsav melegítve és a rozsdát tárgyat benne főzve is jól marja a rozsdát.
Igen, vegyi barnítani szeretnék.
Van hozzá egy receptem, amit itt a gyakorikérdeseken találtam.
A TN-150 még hasznos is lehetne maratásra és látom jó árban is van, de fontos lenne hogy csak tiszta vasklorid legyen amit veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!