Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha a postaládába nem fér be a...

Ha a postaládába nem fér be a csomag, amit nekem küldenek, akkor mi történik?

Figyelt kérdés

Illetve ha én küldök csomagot valakinek, de tudom, hogy postaládába nem fér, akkor ezt jeleznem kell a postán, vagy mit kell csinálnom?

Meglepetést akarok küldeni valakinek.

márc. 18. 22:59
 1/6 A kérdező kommentje:
köszi...
márc. 18. 23:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Bedobnak egy értesítőt a postaládádba, és be kell menj majd a postára.

De amúgy ha tudod, hogy úgy se fér be a címzett postaládájába, akkor alapból feladhatod úgy, hogy postán maradó. Ekkor nem is próbálják meg neki kivinni, csak egy értesítőt dobnak be neki.

márc. 18. 23:35
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi!
márc. 18. 23:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Van egy meghatározott méret 32,4 x 22,9 x 2,4 cm(ami belefér egy szabványos postaládába)az "levél",ami ennél nagyobb az "csomag",azt házhoz viszik,becsengetnek,ha nincs átvevő akkor értesítőt írnak melyik postán átvehető(esetleg másnap újra ha 2x kézbesítendő.)

Vagy lehet rögtön postán maradóra kérni és akkor SMS-ben vagy Emailban értesítenek.

tegnapelőtt 00:02
 5/6 BlackSword ***** válasza:
Csomagot eleve nem kézbesítenek postaládába...
tegnapelőtt 07:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Dehogynem, akkor kettéhajtják. CD-t például simán.
tegnapelőtt 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.