Ha rendelek egy csomagot és előre kifizetem a futár csak bedobja a postaládába?

A futár nem fogja bedobni, a futár kézhez adja a csomagot. (oké egy-két trehány futár van, hogy behajítja kertes ház esetében, ha előre ki van fizetve, de velem ilyen még nem fordult elő, csak képeket láttam róla)
Amennyiben napközben nem vagy otthon, kérd oda ahol át tudod venni, vagy ha valamelyik szoszmédoddal jóban vagy és otthon van napközben, kérd meg, hogy vegye át. Futár rád csörög, te meg felhívod a szomszédot.
A depóból való átvétellel kapcsolatban pedig a futárszolgálatnál kell érdeklődnöd. GLS esetében volt, hogy meg tudtuk velük ezt beszélni.

Én pl. AliExpressről rendeltem már többször is olyan kicsi csomagot ami belefért a postaládába. És mind a futár, mind a postás bedobta a postaládába. (Igaz, hogy nálunk azért fér hozzá a futár is a postaládákhoz, mert van a földszinten egy lottózó, ezért ahol a postaládák vannak előtér, napközben mindig nyitva van. És volt olyan is, hogy nem fért be a postaládába és leadta a lottózóba.)
Magyar webshopból még tény, hogy nem rendeltem ilyen apróságot, de itt még nem is találkoztam olyannal, ahol ne kellett volna valamilyen módon igazoltan átvennem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!