Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha rendelek egy csomagot és...

Ha rendelek egy csomagot és előre kifizetem a futár csak bedobja a postaládába?

Figyelt kérdés
Panelba ő is betud jönni mint a postás?

2022. máj. 22. 15:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Futár nem jut be a panelba. Általában vagy telefonálnak előtte, vagy felcsenget.
2022. máj. 22. 15:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Kertesbe se dobja be?
2022. máj. 22. 16:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem dobja be, csenget és ha nem vagy ott hagy értesítőt...
2022. máj. 22. 16:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A futár nem hagyja csak úgy ott. Általában kell neki aláírás, hogy átvetted. Esetleg ha telefonon lebeszélitek akkor meg lehet kérni egyiket-másikat, hogy dobja be a kapun vagy hagyja a lábtörlőn.
2022. máj. 22. 16:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon elviekben a kezedbe kell, hogy adja a csomagot. Ausztriában és Németországban van ilyen, hogy bejelölöd azt az opcíót, hogy a postaládák tetején hagyhatja vagy bedobhatja a kertedbe a csomagot. De ott nem tűnnek el a csomagok, itthon meg eltűnne ha lenne ilyen opcíó.
2022. máj. 22. 16:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy lépcsőházban nem tűnne el, lehet megjegyzésbe oda írom a csomaghoz, hogy hagyja a lépcsőházban, hátha. Sajnos nem sűrün vagyok otthon, vagy depóból nem lehet átvenni?
2022. máj. 22. 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne otthonra kérd, hanem egy felvevőpontra. Pont erre találták ki...
2022. máj. 22. 21:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Ebben a webshopban nem lehet csomagpontra kérni
2022. máj. 22. 21:22
 9/10 anonim ***** válasza:

A futár nem fogja bedobni, a futár kézhez adja a csomagot. (oké egy-két trehány futár van, hogy behajítja kertes ház esetében, ha előre ki van fizetve, de velem ilyen még nem fordult elő, csak képeket láttam róla)

Amennyiben napközben nem vagy otthon, kérd oda ahol át tudod venni, vagy ha valamelyik szoszmédoddal jóban vagy és otthon van napközben, kérd meg, hogy vegye át. Futár rád csörög, te meg felhívod a szomszédot.

A depóból való átvétellel kapcsolatban pedig a futárszolgálatnál kell érdeklődnöd. GLS esetében volt, hogy meg tudtuk velük ezt beszélni.

2022. máj. 23. 09:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Én pl. AliExpressről rendeltem már többször is olyan kicsi csomagot ami belefért a postaládába. És mind a futár, mind a postás bedobta a postaládába. (Igaz, hogy nálunk azért fér hozzá a futár is a postaládákhoz, mert van a földszinten egy lottózó, ezért ahol a postaládák vannak előtér, napközben mindig nyitva van. És volt olyan is, hogy nem fért be a postaládába és leadta a lottózóba.)

Magyar webshopból még tény, hogy nem rendeltem ilyen apróságot, de itt még nem is találkoztam olyannal, ahol ne kellett volna valamilyen módon igazoltan átvennem.

2022. máj. 24. 15:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!