Vendusnoncsa kérdése:
Én sütöttem ki kb 1 liter libazsírt 1, 1 1/2 éve. Hűtőben tartom zárt csatos üvegben. Folyamatosan, nem gyakran használom. Már csak az üveg alján van. Ma vettem észre, hogy kb vöröslencse nagyságú saját színű csomókkal van tele. Mi lgyen a sorsa?
Figyelt kérdés
ma 14:59
1/5 A kérdező kommentje:
Járt már így valaki?
ma 15:01
2/5 anonim 



válasza:





3/5 anonim 



válasza:





Lehet, hogy csak grízes állagú, mint általában a baromfizsír hidegen.
4/5 anonim 



válasza:





1 évnél tovább ne tartogasd a zsírt, mert megavasodik magában is. Ha még nincs büdös szaga, rossz íze, elhasználhatod, de az lassan kuka lesz, az biztos.
5/5 anonim 



válasza:





Az már elég sok zsírnak.
Ne sajnáld inkább dobd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!