Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Én sütöttem ki kb 1 liter...

Vendusnoncsa kérdése:

Én sütöttem ki kb 1 liter libazsírt 1, 1 1/2 éve. Hűtőben tartom zárt csatos üvegben. Folyamatosan, nem gyakran használom. Már csak az üveg alján van. Ma vettem észre, hogy kb vöröslencse nagyságú saját színű csomókkal van tele. Mi lgyen a sorsa?

Figyelt kérdés

ma 14:59
 1/5 A kérdező kommentje:
Járt már így valaki?
ma 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Le tudod fényképezni?

Ha igen, akkor töltsd föl megosztóra, és tedd be ehhez a kérdéshez.

[link]

ma 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak grízes állagú, mint általában a baromfizsír hidegen.
ma 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
1 évnél tovább ne tartogasd a zsírt, mert megavasodik magában is. Ha még nincs büdös szaga, rossz íze, elhasználhatod, de az lassan kuka lesz, az biztos.
ma 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Az már elég sok zsírnak.

Ne sajnáld inkább dobd ki

ma 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!