Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hány éves korotok óta kávéztok...

Hány éves korotok óta kávéztok? Én:13.És most 20 vagyok.

Figyelt kérdés

ma 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Én hét és fél. És most 79 vagyok.
ma 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Nem kávézok. Nem szeretem se illatát, se ízét. Nem értem mit majmolják annyira. Mindemellett nem hat rám semmilyen formában sem. Tablettaként sem.

Sok ember is csak megszokásból issza és nagyon egészségtelen mennyiségben, ráadásul úgy, hogy folyadékbevitelük kritikán aluli. Délelőtt javasolt elfogyasztani 1-1.5L-t, ám ezt sokan elhanyagolják és fáradtabbak délutánra, mivel a testnek,agynak szüksége lenne a megfelelő folyadék mennyiségre és minőségre.

No és a fiatalos kinézet egyik legfőbb megörzője.

32N

ma 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Köszönjük a kioktatást, 32N.

Abból kiindulva, hogy szerinted a te szervezetedre a koffein nem hat (ami teljes biológiai képtelenség), a mondandód többi részét is bátran tekinthetjük hasonlóan megalapozottnak, ugye?

ma 14:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Én 16 éves koromtól. Nagyapa főzte az első kávémat kotyogós kávéfőzőn.

Most 37 vagyok, napi 2 kávét iszok.

ma 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!