Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Finom a Dubaj csoki?

Finom a Dubaj csoki?

Figyelt kérdés
febr. 17. 19:20
 1/8 A kérdező kommentje:
Megéri az árát?
febr. 17. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Itthon ne vegyél, ha jóval drágább mint az átlag táblás csokik. Az igazi csoki egy kézműves termék valódi minőségi alapanyagokból és emiatt drága. Amit a boltok polcán megveszel az csak ócska török utánzat a lehető legolcsóbb összetevőkből. És azt is a hype miatt túlárazzák, mert az emberek be lettek bolondítva és megveszik sokszoros áron is.
febr. 17. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vettem még,nem is akarok.

A Lindor a világ legjobb csokija maradok nála.

febr. 17. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ajándékba kaptam, nekem nem ízlett. Vannak sokkal finomabb pisztáciás csokik is.
febr. 17. 20:00
 5/8 anonim válasza:
71%
elvből nem veszek olyat, amit a birkáknak találtak ki :D
tegnapelőtt 15:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Én már ettem dubai csokis bombon-t a Pennyből, haverom megkinált vele, ropogott a fogam alatt és csoki és ilyen sós íze volt. Ha ilyen a dubai csoki akkor kb olyan mint az a Reese's ami finomabb és több benne a cucc.
tegnapelőtt 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A saját pisztácia töltelékes csokim sokkal finomabb és krémesebb. (nasikat, édességeket, desszerteket imádom, főleg kísérletezni velük. Tökéletes házi chips is pipa.)

Rokonom hozott haza eredetit, kis társaságommal megosztottam a kostolót. Nekem olyan semmilyen volt.

Meg ugye ne feledjük:

Maga a pisztácia is egy megosztó dolog.

Nem mindenki szereti.

tegnapelőtt 22:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbáltam. Tényleg jó, de nem annyira, hogy megérje az árát. Maradok inkább az évtizedek óta jól bevált Milkánál.
tegnap 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!