Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tartasz a legrohattabb...

Mit tartasz a legrohattabb dolognak az életedben?

Figyelt kérdés
Én a boldog életre való teljes reménytelenséget,melyet próbálok leplezni.Azt,hogy halálomig küzdenem kell egy olyan valakiért(én),akit már nem tudok szeretni.Ja,és nincs gyerekem se,akit cserbenhagynék ilyen gondolatokkal.Ha lehet,az oltásokat kihagynám.

febr. 1. 08:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez nem akarat kérdése, hercegnő. Tudattalanul így állsz hozzá, talán az ilyesmit nem ártana magadtól felismerned. Ezt nevezik ugye önismeretnek Nevezhetsz bárkit seggfejnek, de a valóság húskampói nem fognak megkímélni. Lehet másokra mutogatni, másokat hibáztatni, csak az nem fogja megoldani a te problémádat, sőt.
febr. 2. 07:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Vállalom a seggfej szerepet, ha így neked jobb.

De hidd el, semmivel nem vagy ezzel előrébb.

Részemről pedig annyi is elég, ha elkezdesz gondolkodni, összegezni dolgokat és talán megteszed az első lépéseket.

febr. 2. 16:40
 13/14 Senior Séf ***** válasza:
Februárban lesz egy éve, hogy elkezdődött a gondtalan élet. Tényleg gondtalan, mert amellett, hogy anyagilag rendben vagyok, egy ideje a világmegváltó terveim is háttérbe vonultak. Szerető feleség, biztonság, mi kell még? Nos a gyerekeimmel nem felhőtlen a kapcsolatom, és úgy néz ki, ennek az istennek az idejében nem is lesz.
febr. 3. 18:25
 14/14 Senior Séf ***** válasza:

"Nos a gyerekeimmel nem felhőtlen a kapcsolatom..."

Ne szépítsük; le se szarnak.

febr. 3. 18:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!