Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tartasz a legrohattabb...

Mit tartasz a legrohattabb dolognak az életedben?

Figyelt kérdés
Én a boldog életre való teljes reménytelenséget,melyet próbálok leplezni.Azt,hogy halálomig küzdenem kell egy olyan valakiért(én),akit már nem tudok szeretni.Ja,és nincs gyerekem se,akit cserbenhagynék ilyen gondolatokkal.Ha lehet,az oltásokat kihagynám.

febr. 1. 08:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia, gondolom ez egy önterápia amit itt csinálsz, akár tudatos, akár nem. Kiírtad magadból az érzéseidet és ez nagyon jó kezdésnek. Szerintem ott van a lehetőség, hogy tudd magad szeretni, tisztelni, csak ehhez tudatos önmunka szükséges. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de sosem késő semmibe belekezdeni. Nem tudom, hogy milyen traumáid, félelmeid vannak, de ha tudatosan beleállsz ezekbe és megoldod őket, akkor kapsz sikerélményt. Ebből lesz önbizalmad és meg tudod szeretni magad. Pszichológus ebben tud segíteni. Sok sikert ;)
febr. 1. 08:47
 2/14 A kérdező kommentje:
Ó,köszi,pont erre vágytam:)
febr. 1. 09:06
 3/14 A kérdező kommentje:
Lóf@szt,ilyen traumákat,ilyen elk@rt családdal lehetetlen.Kezdjük azzal a szép,romantikus mesével,hogy,anyám,és apám a zárt osztályon szerettek egymásba.Anyám volt az ápolónő,apám meg,a kmk miatt ideg-összeomlást szimuláló beteg.Na,gondolhatjuk,ebből mi sült ki.
febr. 1. 09:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt, amikor ilyen vackokat olvasok.
febr. 1. 09:15
 5/14 A kérdező kommentje:
Fejtsd ki kérlek bővebben
febr. 1. 09:17
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Egyetértek a 4-sel. a legutálatosabb dolog, amikor valaki itt önsajnálatba esve nyivákol, ahelyett, hogy tenne valamit.
febr. 1. 10:28
 7/14 anonim válasza:
0%
Ez mindig is a borzalmak planétája volt. Ember embernek farkasa. Mindig megiszom a sörömet, hogy ha nem érem meg a másnapot, akkor legalább az ne vesszen kárba.
febr. 1. 10:30
 8/14 anonim ***** válasza:
67%
Én is tudnék offolni vagy belerúgni a kérdezőbe, de nincs rá semmi okom. Kérdező, ez nem egy pszichodráma csoport, és én például nem itt szeretném megbeszélni a dolgaimat bárkivel, javaslom, hogy vagy a barátaiddal, vagy pedig egy pszichológussal beszéld meg az ilyen dolgaidat. Az biztosan segíteni fog, de az nem, ha itt egy noname emberke ír neked valamit.
febr. 1. 14:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten nehéz múltam volt, toxikus és veszélyes szülőkkel.

Mégse hagytam magam elveszni ebbe a mély kútba, amibe ta hagyod magadat elveszni.

Szimplán egy dologra adj választ: így akarod tovább élni az életedet, ujjal mutogatva a világra vagy elfogadod, hogy felnőttél és innentől bármit tehetsz a jobbért?

Immár senki nem tud visszatartani. Senki nem vitet haza a rendőrökkel, hiszen felnőttél. Senkitől nem függesz. Nem kell senkinek megalázkodnod, hogy adjon 200ft-ot ételre vagy bármire, mivel már felnőtt vagy (gondolom).

A jót nem csak úgy kapja az ember... S utálom az olyanokat, akik így rinyálnak, közbe mutogatnak "jaj de szerencsés vagy" stb.

A nagy büdös ló facct!

Rengeteg fájdalom és minden van sok ember boldogsága mögött...

Semmit nem adnak ingyen.

Gondolom te nem ébredtél arra, hogy anyád alvó gyerekébe belevágja a konyhakést s ömlik belőled a vér... Stb.

Ne rinyálj, hanem kezdj valamit magaddal.

Te tested, te elméd, te életed. Más nem fogja helyetted mozgatni, tettekre bírni.

Döntsd el, hogy tovább pazarlod az energiádat a sírásra, önsajnálatra vagy azt az időt, energiát beleölöd a problémamegoldásba!

Btw: ilyen flegma kérdezőnek, flegma válasz jár...

Kezdjed a változást azzal, hogy nem egy fa__ként publikálsz, írsz...

Nagyon igaz, hogy azt kapsz, amit adsz.

Magadat korlátozod, magadat könyveled el, magadnak állítod fel a falakat s magadat minősíted, magadat képviseled. -ezeket jegyezd meg.

A fő kérdésre a válaszom:

Az olyan embereket, akik önmagukat teszik tönkre s nem képesek önmaguk boldogsága fele nyitni, megváltozni.

febr. 2. 04:39
 10/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.Nem rinyálni akartam seggfejek.
febr. 2. 07:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!