Hogyan kell egyik szülőm nevére iratni a biztosítást, hogy ő legyen az üzembetartóm?
Figyelt kérdés
Sziasztok, kb egy éve kötöttem biztosítást az UNION-nàl. Eddig is viszonylag drága volt, most a negyedéves 55ezer ft. Tavaly azért kötöttem negyedévesre mert egybe nem tudtam akkor kifizetni, és ugye csak másik évbe lehet csak vàltani. Viszont most úgy akarnàm hogy apám nevére csak nem tudom hogy működik, emailbe kérdeztem a biztosítót de nem írtak mèg vissza. Feb 8.a határidő azthiszem.jan. 31. 14:07
1/2 anonim 

válasza:

Kormányablakban üzembentartói és automatikusan megszünik a te biztosításod, megkötitek az apád nevére, s nem számít a határidő.
2/2 anonim 

válasza:

Így van, akkor tud faterod biztosítást kötni, ha a tiéd megszűnt. A tiéd meg azért tud megszűnni, mert már nem te vagy az üzembentartó.
Kitöltöd ezt, leadod, utána tudsz menni az új biztosítóhoz. Netrisken nézd meg, hogy melyik a legolcsóbb. (Az enyém 28 körül van egész évre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!