Nem kaptam értesítést a 13 büntetőpont eléréséről és most hirtelen elvették a jogsimat, mert a tudtom nélkül kigyűlt a 18. Hogyan élhetnék panasszal?
Semmilyen tájékoztatást vagy levelet nem kaptam a 13 pontnál, holott a jogszabály szerint ez a nyilvántartó kötelessége lenne, így továbbképzéssel csökkenthettem volna a pontjaim szàmát - márha tudok róla.
Kigyűlt a 18 büntetőpont a tudtom nélkül és bevonták a jogosítványom. A megélhetésem forog kockám… nagyon ideges vagyok…
Járt már valaki így?
Hogyan fellebbezem ezt meg?
"Semmilyen tájékoztatást vagy levelet nem kaptam a 13 pontnál"
Viszont az előző büntetéseknél kaptál ugyebár, azt a 13 pontot sem a szél fújta össze. Na meg pár éven belül voltak ezek így biztos emlékszel is rájuk. Panasszal nyugodtan mehetsz a rendőrségre és fellebbezéssel akár Strasbourgig, ez bukta.
De véleményem szerint akinek összejön az valóban nem való az útra. Ha felelőtlen azért, ha meg nincs meg a megfelelő képessége hozzá azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!