Lehet bajom tőle?
Enyhe mogyoró allergiám van. És ettem egy ici pici nutellát (egy kávés kanálnyit kb). Lehet bármi bajom?
(Nem kérek olyanokat "hogy ha tudod hogy allergiás vagy miért eszel nutellát."
Több mint 14 étel allergiám van és néha elfelejtem hogy mikre is vagyok allergiás mivel csak pár hónapja derültek ezek ki.)

Már kijött volna. Amúgy nagyon kevés mogyoró van benne és főként cukorból és pálmaolajból van, de nem étkezési javaslatnak szánom, ha neked problémás.
A pénztárcádba meg csinálj egy kártya méretű listát és legyen nálad. Word-ben megírod a listát jól olvasható Arial betűkkel és laminálják neked kártya méretben. A nyomtatás mondjuk 100 Ft, a kártya laminálás meg 200 Ft és nem lesz sérülékeny és nálad is lehet.

Nutella
100g/
amelyből cukrok (g) 56,3 g
Zsír (g) 30,9
Összetevők
Cukor, Pálmaolaj, Mogyoró (13%), Sovány tejpor (8, 7%), Zsírszegény kakaópor (7, 4%), Emulgeálószer: lecitinek (szója), Aroma (vanillin)
( [link] )
( [link] )
És valahogy így néz ki az összetevőinek aránya.
Kb mindenhol lehozták és cikkeztek róla, bár az összetevők arányai országonként és időnként változhatnak, de itt van még két cikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!