Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fogy a hütőfolyadék már...

Aeduss2 kérdése:

Fogy a hütőfolyadék már mindent próbáltam de akkor is vízpumpa kicserelve nyomás próba sehol csepegés. EGR hütő tesztje marad a keresem az hogy elég ledugozni a két csövet ami megy az EGR hütőre megy vagy átkötni csővel ?

Figyelt kérdés

#folyik #EGR hütő #Dugózni
tegnap 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen autóról van szó?
tegnap 15:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Kösd át a víz vagy keringjen benne.
tegnap 16:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Seat Altea xl 1.6 TDI kiakarom hagyni hogy kizárjam hogy az e szivárog vagy nem csak nem tudom elég e ledugózni vagy kössem csővel össze a két csövet amit leveszem az EGR hütőről
tegnap 17:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Az inkább motor baj lesz, hengerfej vagy blokk repedés.
tegnap 17:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát igen ha már nem az EGR hütő a ludas más lehetőseg nincs már mindent kizártam csak az EGR hütő maradt van ilyen szer azt is már tettem a hütősapka helyére ha vissza fúj a kipufogógáz a víz rendszerbe elszineződik a szer de nem szineződött el. Viszont nem tudom most elég ha ledugózom vagy kösem átt csővel ?
tegnap 17:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Ledugózni egyszerübb lenne bele nyomok valamit ami szorul jön rá bilincs csókolom csak nem tudom hogy keringene az egessz rendszerbe a víz ha ott megszakitom a keringést
tegnap 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Hengerfejes motornál pikk-pakk elfogy a víz, szóval azzal nem lenne idő kísérletezgetni.

Ez a legalattomosabb fogyás, elég valamelyik gumicsövön egy tűszúrásnyi lyuk, hogy km-enként 1-et cseppenjen. Már pedig irtó sok cső van a hűtőkörben. Mennyi km után megy le maxról min vonalra?

tegnap 18:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kérdésemre a válaszokat :D viszont én csak annyiraennék kíváncsi hogy elég ledugozni az EGR hütő két oldali csövét úgy is kering a rendszerbe a víz vagy áttkell kötni a két csövet ? Nyomást adtam a rendszernek egy napot ált a garázsba nyomáson semmi csepp mindent is már ki próbáltam
tegnap 19:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Kb 900 km alatt megy le maxról min re a víz
tegnap 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!