Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Névszerint melyik szivart...

Névszerint melyik szivart kérjem a dohányboltban hogy olyat akarok ami a lehető legolcsóbbak között van de még nagyjából jó? Próbáltam ilyet mennyi idő a dohányboltos nem tudja azt mondja hogy mondjam meg mit kérek és akkor azt ad

Figyelt kérdés
nov. 28. 07:42
 1/7 anonim válasza:
Cohiba
nov. 28. 10:21
 2/7 anonim ***** válasza:
A "lehető legolcsóbbak között van" az az a kategória amit a csövesek vesznek meg, remélem nem gondolod komolyan hogy ott te valami elfogadható minőséget fogsz kapni.
nov. 28. 12:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem lehető legolcsóbb de még jó. Tehát a még jók közül a legolcsobbak.
nov. 28. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:
cohiba jó.
nov. 28. 17:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszi
nov. 28. 18:21
 6/7 A kérdező kommentje:

Ennek tényleg le kell harapni a véget?

Tudtok mondani egy fokkal dragabbat de jobbat is?

dec. 1. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:

"Ennek tényleg le kell harapni a véget?"

Nem harapdáljuk.

Ha a gömbölyített vége amit szívni kell nyitva van, akkor nem kell.

Szerintem drágább prémium-luxus szivaroknál van hogy le kell vágni a végéből, mert arra a közönségre céloznak, ahol az ilyen elit szivar gourmet-ek maguknak akarják vágni. Erre van speckó célszerszám.

https://www.youtube.com/watch?v=SYe5pJIoLVA

De valószínűleg amit te egy átlag dohánybolt kínálatában megtalálsz, ott gyárilag meg van vágva a vége nem kell neked bajlódni.

De ezt elvileg te is meg tudod állapítani szemrevételezéssel.

Davidoff Signature No. 1

Nem egy elit, de azért nem is a gyagyik közé tartozik.

Bár azt megint nem tudom hogy egy átlag dohánybolt kínálatában mennyire megtalálható.

dec. 1. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!