Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol lehet megnézni, hány fok...

Hol lehet megnézni, hány fok volt mondjuk 10 évvel ezelőtt ugyanezen a napon Budapesten? Próbáltam rákeresni, de csak hónapos értékeket lehet átlagban megtalálni, én viszont pontos napi bejegyzéseket szeretnék látni.

Figyelt kérdés
okt. 29. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
De kis cuki kérdés.. ölelés..
okt. 29. 16:00
 2/7 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
77%
okt. 29. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
1948-tól vannak napi jelentések is. Meg is néztem milyen volt az időjárás akkor amikor születtem:)
okt. 30. 02:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Budapest, Pécs, Debrecen, és Szeged van csak. Ezeket lehet beállítani, majd az évet, és a hónapot. A hónapi listán ott vannak az adott napi adatok.

[link] Itt pl Szegedet állítottam be.

okt. 30. 03:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Megnéztem, Szegeden 2014. Október 30-án, 7.9 C fok volt a napi átlaghőmérséklet. A maximum 10.1 C fok volt, és a minimum 6.5 , 0 mm csapadék esett.
okt. 30. 03:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Az is érdekes, hogy 1956. Október 23-án Budapesten 12.6 C fok volt a napi átlaghőmérséklet. A maximum 20.5 C fok volt, és 6.4 C fok minimum. 0.0 mm csapadék, és 8.1 órát sütött a nap azon a napon. Szóval egész kellemes napos idő volt időjárás szempontjából.
okt. 30. 04:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Az fedeztem fel még, hogy 2013 után 2020-ig nem jegyezték fel a napsütéses órák számát. De amúgy is, "csak" 1901-től 2020-ig lehet adatokat keresni.
okt. 30. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!