Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Normálisak ezek az érzések...

Normálisak ezek az érzések valahol?

Figyelt kérdés

Na szóval, az a problémám, hogy volt egy nagyon közeli aki sajnos meghalt autóbalesetben még a tavalyi évben.

Nagyon megrázott ez az egész dolog, olyan mintha érezném a jelenlétét, mintha próbálkozna jeleket küldeni nekem odafentről (tudom, elég furcsa érzés)

Nem tudom, de úgy érzem, mintha megözvegyültem volna, vagy nem is tudom, de jellemző volt rá, hogy magát mindig háttérbe szorította, mindig én voltam neki a fontosabb, arra törekedett hogy ő erősnek látszódjon mindig… annyira összehangolódtunk lelkileg, hogy már szinte olyan volt mintha a testvérem vagy a párom lenne…

jan. 20. 22:56
 1/5 A kérdező kommentje:

“Na szóval, az a problémám, hogy volt egy nagyon közeli barátom aki sajnos meghalt autóbalesetben még a tavalyi évben.”

Bocsánat, kiegészítve így helyes a mondat

jan. 20. 22:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Illetve azt sem tartom kizártnak, hogy lehetséges érezte hogy neki rövid időn belül annyi lesz…
jan. 20. 22:58
 3/5 anonim ***** válasza:
61%

A gyászoló emberek érzelmei és fantáziái eléggé zavarosak tudnak lenni a szerettük elvesztésekor s annak feldolgozásakor.

Nincs itt semmi túlvilági dolog, szimplán hiányzik, vágysz rá, hogy ismét vele lehess. A hit bármilyen formája pedig erre ad vígaszt, hogy a gyengébb elméjű lelkek ne omoljanak össze.

Ennek tudatában, amikor én pl gyászfeldolgozásban vagyok (nem az első, volt olyan egy év alatt 6 szerettemet temettem) az adott illetőtől kapott tárgyat többször fogom, ölelem ebben az időszakban. Mert ugye az adott tárgy is amolyan kötődési forma, de mégis kézzel fogható.

Maradj a valóság talaján páros lábbal, adj önmagadnak időt a gyászra. Sírd ki magadat, ha úgy vagy, ne tartsd magadban.

Idővel könnyebb lesz.

jan. 21. 00:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Ui.: augusztusban szakítás és kiutazás (munka miatt )közepette kaptam a hírt egymás után, hogy két szerettem is elhúnyt.

Minden este, minden szünetben elvonultam sátorba sírni.

jan. 21. 00:56
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

"Normálisak ezek az érzések valahol?"

A pszichiátrián.

jan. 21. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!