Progeszteronpótlás után sem jön meg. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
sziasztok! 18 éves vagyok, a menstruációm mindig is rendszertelen volt ezért nőgyógyászhoz fordultam. Először az orvos progesterone exeltist írt fel visztont ez nem vált be mivel a gyógyszer szedése közben megjött, ezt lecserélte norcolutra amitől meg is jött, de borzalmas mellékhatásai jelentek meg, ezt jeleztem neki és most duphastont kaptam. Beszedtem 10 napon át napi 2x, de az abbahagyása óta 10 nap eltelt de még azóta sem jött meg. Szerintetek menjek vissza az orvoshoz? Valamint érdemes lenne inkább endokrinológushoz fordulni? ( terhesség nem állhat a dolog mögött! ) Előre is köszönömjan. 20. 13:09
1/2 anonim válasza:
Hat szerintem magadtol is tudod a valaszt. Ahol ilyen hormonalis baj van,ahhoz szakerto segitseget kellene kerni. Endokrinologus nogyogysz lenne a legmegfelelobb.
Progeszteronlokes hatasara meg kellett volna jonnie,ha elhagyod
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
jan. 21. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!