Elhúzódott menstruáció, progeszteronpótlás?
Nagyon a részletekbe nem mennék bele, túlságosan hosszú lenne. A lényeg, voltam már többször dokinál. Hormonprobléma, méhpolip gyanú, progeszteronhiány, stb. Most várom az időpontot a méhtükrözésre.
A lényeg: előző cikkusban szedtem progeszteron pótlást a ciklus 15-24. napján, napi 1 tablettát. A doki azt mondta, hogy az utolsó szem után 1-2 napon belül meg fog jönni. A szokásos 24 nap helyett kitolódott a ciklusom 34 naposra, majd a 34.nap megjött. Ez volt augusztus 26. A vérzés azóta is tart. Múlthét pénteken voltam nőgyógyásznál, (addigra majdnem elmúlt a vérzés teljesen) aki azt tanácsolta, hogy kezdjem el megint szedni most a progeszteront, hogy abba maradjon a vérzés. De most napi 2 szemet. Szombat reggel elkezdtem, akkor vissza erősödött a vérzés annyira, mint az első 1-2 napban. Beszedtem már 8 progeszterontablettát, de a vérzés még mindig nem múlt el. A doki csak annyit mondott, hogy ne aggódjak, szedjem tovább. De mégis mennyi idő, mire elmúlik a vérzés? Én azt hittem, hogy ahogy elkezdem szedni, legkésőbb másnapra elmúlik a vérzés, de nem így lett. Meddig fog még tartani, mire hat a progeszteron?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!