Jó érzés kipisilni utána, de maga az érzés elég szar, általában rázkódni szoktam meg össze kell zárni a lábam
jan. 18. 22:29
3/10 anonim válasza:
Nem túl jó érzés szóval úgyhogy gyakorlatilag nekem olyan mintha percről percre egyre jobban nyomna.
Nem igazán ajánlom hogy ezt csináld csak ha tényleg nincs más lehetőséged
Bár az tényleg igaz hogy utána jobban esik a pisilés
jan. 19. 08:36
4/10 anonim válasza:
A pisilés utána tényleg nagyon jó érzés, de nem éri meg ezért visszatartani mert nagyon kellemetlen az az idő amíg vissza kell tartanod főleg mikor már nagyon kell és már nem tudsz másra koncentrálni csak arra hogy pisilned kell, nagyon kellemetlen érzés, én csak akkor tartom vissza ha nagyon muszáj
jan. 19. 10:02
5/10 anonim válasza:
Én olyat szoktam, hogy ha hajnalban (1-2 órával az ébresztő előtt) felébreszt a húgyhólyagom, akkor figyelmen kívül hagyom és visszaalszom, ez egyáltalán nem tragikus szerintem. :) Ezt az áldozatot azért vállalom be, mert máskülönben (felkelek, elsétálok, villanyt kapcsolok, visszasétálok) nehezen tudnék újra álomba merülni. Persze azzal is tudnék dolgozni rajta, ha lefekvés előtt már csak alig innék, de szeretek sok vizet inni.
jan. 22. 16:45
6/10 A kérdező kommentje:
5ös: igen ez ismerős nekem is. Jobb visszaaludni, ha már kimész akkor sokkal nehezebb visszaaludni.
jan. 22. 22:04
7/10 anonim válasza:
Hintázok előre-hátra, amitől sokkal rosszabb, mert olyan érzésem van tőle, mintha ki akarna pukkadni a hólyagom, de nem bírom abbahagyni, muszáj mozognom.
Nem tudom miért, de amikor már kibírhatatlanul kell, elkezdek vízesésekre gondolni. Ettől majdnem bepisilek és ha állok, azonnal leguggolok és rugózom.
jan. 24. 05:26
8/10 anonim válasza:
Ha Domommal vagyok Ő szeret így Kínozni
A tartogatás miatt benedvesedek
De igazából nem buli bepisilni főleg hogy utànna csatogni fog q pálca a seggemen meg a nunimon
Maga a bepisilés nem izgat se a pisi szex
Inkább maga a szitu a helyzet kiszolgáltatottság a megalázás
És az ami utânna történik
jan. 28. 00:40
9/10 anonim válasza:
Ezert van egy 2 l-es uveg az ágyam mellett amikor pisilnem kell reggel ki se kelek az ágybol csak oldalra fordulok belehuggyantok az uvegbe és alszok tovabb
jan. 31. 13:59
10/10 anonim válasza:
Azt hogyha nem pisilek hamarosan akkor felrobban a hólyagom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!