Aki azt írja, hogy öngyilkos akar lenni, az figyelem felhívás, vagy tényleg az akar lenni? Van aki, megbánta, hogy nem sikerült az öngyikossága?
Figyelt kérdés
Tényleg érdekel a dolog a fentiekkel kapcsolatban.
Nyugodtan írjátok privàtban is a hozzászólásokat.
ma 12:50
1/3 anonim válasza:
Aki komolyan gondolja az ongyilkosagot az nem kiabalja mindenhol hogy az akar lenni hanem csendben van! De amugy akinek csak meg is fordul ilyen a fejebe azonnali segitsegre szorul
2/3 anonim válasza:
Én komolyan gondoltam. Begyógyszerezve indultam el a vasúti sínek felé minden mindegy alapon, semmi nem érdekelt. Egy vonat el is sodort - mindenki gázolást mond, de nem hiszem, hogy az volt, azt nem úszom meg ennyivel. Viszont semmire nem emlékszem és szemtanúk sincsenek, így csak találgatni lehet, hogy mi is történhetett. Így is eltöltöttem néhány napot az intenzíven. Bánom amúgy, hogy nem sikerült.
3/3 anonim válasza:
Ne banjad a legnagyobb kincs a elet! Nem veletlen hogy nem sikerult ez az Isten akarata volt hogy ne halj meg! Ongyilkosok nem örökolhetik Isten országát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!