Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek,hogy ne legyek ennyire féltékeny?
A barátom belém ültette,hogy neki az Ariana Grande típusú nők tetszenek,és kifejezetten ő is.
Én azóta rosszul vagyok ettől,és Arianat is megutáltam ez miatt.
Nagyon hasonlítani akartam rá,szóval úgy sminkeltem,úgy hordtam a hajam,úgy nevettem stb.
És nem tudom,hogy ezt a barátom észre e vette.
De mikor a zenéit hallgatta ritkán,én akkor nagyon rosszul éreztem magam,és valahogy mindig lekapcsoltam egy másikra.
Ez már nagyon régóta van. És nem változik bennem az érzés,hogy elengedjem ezt a témát.
Egyszer mikor veszekedtünk,akkor is szóba jött,hogy én féltékeny vagyok és azt akartam hallani,hogy nincs oda érte.
Nagyon rosszul érzem ez miatt magam.
És tudom,hogy ez nagyon rossz dolog.
Betegnek hív ez miatt
De én kérnék megértést,hogy ha egyszer ezt belém ültette akkor nemtudok mit csinálni,hogy ne húzzam fel magam.
Jaj kérdező...Itt veled van a probléma. Egyszer megemlítette, hogy tetszik neki egy énekesnő, na bumm.
Múltkor mi a párommal a Hobbitot néztük ég én is viccesen megjegyeztem, hogy "itt a szerelmem"(Thorin karaktere). De nőként még nőkre is szoktam hasonló utalásokat tenni, pedig nem vagyok leszbikus. Ha a párom ezen kiakadna, akkor tuti elgondolkodnék a folytatáson.
Én először is felnőnék.
Mondjuk, ezt mindkettőtöknek tanácsolom.😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!