Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lassan 4 éve járok munka...

Lassan 4 éve járok munka mellett egy családhoz takarítani. Hogy kérjek órabér emelést, mert 2 éve nem adnak többet, nem is nagyon áll szándékukban. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

2 szintes nagy családi házról van szó,hatalmas terasz. Vasalnom is kell nem keveset, de ez a takarításból vesz el. Mindezért 2 ezret fizetnek óránként már 2 éve, úgy hogy heti kétszer kellett mennem (2x4 óra). Egyszer említettem hogy időszerű lenne az emelés. D3 nem aoarnak többet fizetni. Így visszamondtam egy délutánt, nem vagyok hajlandó többt menti egy héten munka után.

De kellenék többször, mert a család nem takarít...

ma 08:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Itt az nyer, aki hajlandó az igényeiből lejjebb adni. Ha te inkább elmész olcsóbban is, akkor ki fognak használni. Ha nekik ennyire fontos a takarítás, kénytelenek lesznek többet fizetni. Te is megteheted, hogy találsz jobban fizető ügyfelet, de akár ők is, hogy találnak valakit helyetted aki olcsóbban megcsinálja.

Ki kell várni, hogy ki fog előbb lépni. Te azzal biztosíthatod be magad, hogy keresel más lehetőséget is ahol rendesen megfizetnek, nehogy ezek inkább lemondják az egészet.

ma 08:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Attól nem kell félnem, többen hívnának takarítani magukhoz, kisebb lakásokról is lenne szó raadásul. Nekem ennél a családnál nagyon kihasználás érzetem van egy ideje... de ha meg visszamondom a takarítást, akkor meg a feleség részéről menne a sajnálkozás, hogy hát mi lenne velük nélkülem, stb.
ma 09:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Hívd fel a figyelmüket az inflációra. Mondd meg, hogy nem nyerészkedni akarsz rajtuk, de ők is látják, mi folyik a világban, ennyiért nem éri meg, és mondj egy összeget. Ha nem adja meg, szívd fel magad, és hagyd ott őket a francba, van más lehetőséged is, a sajnálatból pont nem lehet megélni.
ma 09:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Megmondod, hogy emeled az árat, óránként X összegre, mert neked egyébként nem éri meg. (Én minimum 3000-et kérnék.)
ma 10:28
 5/5 anonim ***** válasza:

"ha meg visszamondom a takarítást, akkor meg a feleség részéről menne a sajnálkozás, hogy hát mi lenne velük nélkülem, "

Akkor a feleség fizessen annyit, hogy neked megérje!

ma 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!