Nappali jogviszony mellett főállásban lehet dolgozni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 13. évfolyamos technikumos vagyok és jelenleg részmunkaidős állásban dolgozom kórházban. Ezt szeretném átváltoztatni heti 40 órás szerződésre. Iskola részéről minden ok nem is ez a kérdés, hanem hogy pontosan melyik jogszabály tiltja is azt, hogy én nappali mellett főállasban dolgozzak? Mert a kórházban a munkaügyes szerint nappalisként tabu ez a fajta munkarend, én viszont akárhogy kerestem online, nem találtam ilyen jogszabályt.ma 16:56
1/2 anonim válasza:
Neked kell eldöntened, hogy beleférsz-e az idődbe, tudsz-e tanulni a munka mellett, vagy pedig le kellene mondanod az alvásról.
2/2 A kérdező kommentje:
Én eldöntöttem de a munkaügyes azt vágta hozzám, hogy nappali mellett nem köthet velem heti 40 órás szerződést. Viszont azt nem tudta megmondani, hogy hol van ilyen leírva, hogy nem lehet...
ma 18:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!