Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Áram ütés vagy nem?!

Áram ütés vagy nem?!

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nagyon meg vagyok rémülve segítsetek kérlek.

Ma reggel raktam ilyen 8 körül a mosógépbe a ruhákat semmi extra ugye,majd ahogy el indítottam mintha éreztem volna a mosógép belseje ez a gumis rész meg csipot volna vagy valami mindegy elindítottam csináltam a munkám tovább mikor észre vettem hogy a bal kéz fejemen van 3 csík és ég, el kezdett viszketni de aztán eltűnt azóta sincs rajta semmi de nagyon megijedtem hogy lehet hogy meg rázott, én pánik beteg is vagyok nyilván közre játszik az is vagy nem tudom már fáj a fejem meg a kezem kicsit mintha zsibbadna de csiptam a karom stb és mindent érzek a pulzusom volt kicsit több 95/99 de ittam egy magnéziumot mert azt szoktam ilyenkor. ne nézetek hülyének szerintetek micsináljak?!

ma 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem
ma 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább mosószer lehetett, a gumiban nincs áram. Meg ha szabályosan és szakszerűen van bekötve az áram, a burkolatban sincs. Kontár módon bekötött áram esetén a burkolat rázhat.
ma 09:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Az megvan, hogy a gumi nem vezeti az áramot?
ma 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Micsinálj micsinálj, centrifugázz majd teregess.
ma 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!