Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mi történhet?

Szerintetek mi történhet?

Figyelt kérdés
Egy pali a metrón beszólt a barátnőmnek és ahogy leszálltunk összeszólalkoztunk. Látszólag valószínű hogy eltörtem az orrát. Bár nem néz ki olyannak, de ha bejelenti milyen bajom lehet?

nov. 14. 05:25
 1/4 anonim ***** válasza:
kts
nov. 14. 06:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az történt amit leírtál. Ha 8 napon túl gyógyul, akkor már súlyos testi sértés. Még egy kis garázdaság is lehet.
nov. 14. 07:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyitott kérdés az marad, hogy ő, - mint sértett, - akar-e ebből ügyet csinálni, - a metrón ugyanis online élet folyik, élő adásban vagy, bármelyik részén is kujtorogsz az objektumnak vagy metrókocsinak.

Én azt nem tudom megérteni, hogy milyen emberekkel vagyok kénytelen egy országban élni? - Hogy nem férnek el egymás mellett - békével - egy normális járdán vagy úton... Hogy állandóan másokat csesztetnek, beszólnak egymásnak és képesek olyan szintű baromságokon fizikálisan bürokra kelni, mint egy homokozói kellék... Nem értem, hogy miért érzik sokan magukat jól a sötét középkorban? Milyen barátnő az olyan, aki el is várja, hogy adott esetben agyon veresse magát a barátja miatta vagy másokat agyonverve keveredjen bajba miatta? Milyen emberek azok, akik attól érzik magukat "valakinek", a falu bikájának, hogy gyerekes baromságok miatt egymásnak ugranak? Azt sem értem, hogy miért kell szinte mindenkinek állandóan másokkal foglalkoznia teljesen szükségtelen mélységben, - miközben az a jellemző, hogy sokkal nagyobb kupi van a saját életében, mint azokéban, akiknek az életébe megpróbál beleavatkozni?

Az átlag magyar mentalitás az, amiért világszerte gyűlölik mindenhol a magyarokat. Idegen környezetben képes úgy dolgozni, helytállni a magyar, hogy a külföldiek csak pislognak kellemes meglepetésükben, de ha két magyar össze találkozik akár csak az Északi Sarkon is, vége mindennek!

Rejtély, hogy ez mire jó, de nem is kell csodálkozni azon, hogy amíg fenn fog maradni magyar ember, semmire nem fogja vinni, mert nincs nagyobb ellensége a magyarnak, mint a saját fajtája!

nov. 14. 07:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Kamera látta az egészet, ha feljelent, lehet baj.
nov. 16. 09:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!